Ana SayfaDizilerKoca Koca Yalanlar oyuncuları kim? Dizinin konusu ne?

İlgili Postlar

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kim? Dizinin konusu ne?

Kanal D’nin yeni dönemdeki bir dizisi de Koca Koca Yalanlar olacak. İşte Koca Koca Yalanlar oyuncuları ve konusu ile ilgili detaylar.

Türkiye’de yeni sezon öncesine dizi sektöründe de hareketli bir dönem yaşanıyor. Yapılan anlaşmalar ile birlikte kanallarda yayınlanacak olan diziler bir bir belirlenirken yeni haber Kanal D’den geldi. Koca Koca Yalanlar adı verilen dizi ile yeni sezonda ekranlarda olacak Kanal D yeni dizinin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kimler?

Yeni sezonda Koca Koca Yalanlar dizisi ile ekranlara gelecek oyuncu kadrosunda ise Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Tuğçe Karabacak, Ferdi Sancar ve Sertan Erkaçan yer alıyor. Komedi dizilerinin sevilen isimlerinden olan Hakan Yılmaz’ın da dizide yer alacak olması dizi için beklentileri şimdiden arttırmış durumda.

Hakan Yılmaz kimdir?

Evrim Alasya kimdir?

Ferdi Sancar kimdir?

“Kocanız sizi bir gün aldatırsa ne olur?”

Dizi için yapılan tanıtımlarda slogan “Kocanız sizi bir gün aldatırsa ne olur?” olurken bu slogan dahi dizi için dikkatleri çekti.

Koca Koca Yalanlar konusu ne?

Dizinin yapımcılığı Limon Film tarafından üstlenirken dizinin konusu de paylaşılmış durumda. Açıklamalara göre 3 çocuk sahibi ve 17 yıldan beri evli Müjgan ile Ahmet’in hayat hikayesi anlatılacak. Evliliğinden çok mutlu olan Müjgan’ın aksine artık sıkılan ve gönlünü müşterisine kaptıran Ahmet’in aşkındaki sorunları dile getirileceği dizi, yer yer komik yer yer dram ile ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler