teensexonline.com
Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Dün akşam son bölümü ile ekranlara gelen Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı ile yayında. İşte yeni bölümden detaylar.

Her Perşembe akşamı olduğu gibi dün akşam da yeni bölümü ile ekranlara gelen Meleklerin Aşkı, yeni bölüm sonrasında fragmanı ile paylaşıldı. Yayınlanan son bölümün final sahnesi ile birlikte gelecek bölümde nelerin olacağı merak edilirken Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı ile birlikte bu konuda ilk ipuçları da verildi.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

Oyunculuklar çok sevildi!

Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal gibi isimlerin yer aldığı kadro, performansı ile büyük bir ilgi gördü. Yayınlandığı günlerde en çok izlenen yapım olmayı başaran Meleklerin Aşkı, gelecek bölümde de yine beklentiyi arttırmış durumda.

İşte Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı

Yayınlanan Meleklerin Aşkı 6. bölüm fragmanı ise şöyle;

Meleklerin Aşkı 6. bölümde neler olacak?

Necmettin’in geçirdiği kaza sonrasında Rusça konuşmaya başlaması tüm ailede büyük bir panik yaratırken yeni bölümde Rusça öğrenmeye çalışan aile üyeleri ile Necmettin’in yaşadıkları ekrana getirilecek. Necmettin bir Rus kadın ile birlikte eve geldiğinde ise Melike adeta çıldırıyor ve olaylar yine karışıyor. Yeni fragmanda Melek ile Yağmur arasındaki yakınlaşma da dikkat çekiyor.

Son bölümde ne oldu?

Dizinin yayınlanan son bölümde Yağmur ve Melek arasında bir türlü yapılamayan konuşma dikkat çekerken sürekli Necmettin’in bu ikilinin yanında olması, başlayacak bir ilişkiyi de sürekli geciktirdi. Yağmur tüm gücünü toplayarak Melek’e açıklamaya karar verdiğinde ise her şey için çok geç oldu. Deniz kızların kendisine yaptığı baskı nedeniyle intihar ederken bu durumdan kendini suçlu hisseden Melek, Deniz’e rağmen bir aşk yaşayamayacağına karar verdi ve bu nedenle Yağmur’u düşünmemeye, onunla baş başa kalmamaya çalıştı. Dizinin final sahnelerinde ise Almanya’dan eve misafir gelen Melek’in babası Almanya’ya dönmeyi planlayan Melek’in Türkiye’de kalmasını sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler