Ana SayfaDizilerHarvard'lı Erman Gören Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruyu geçemedi!

İlgili Postlar

Harvard’lı Erman Gören Kim Milyoner Olmak İster’de ilk soruyu geçemedi!

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılan Harvard’lı Erman Gören ilk soruda elenerek internette konuşulmaya başlandı.

ATV’de Murat Yıldırım’ın sunumu ile yeniden ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezonunda ilk soruda elenen isimlerle gündeme geliyor. Bin TL’lik baraja kadar iki soruyu doğru bir şekilde yanıtlamak zorunda olan yarışmacılar, basit fakat kafa karıştırıcı sorular karşısında zorlanıyor. Kolay sorularda elenen isimler kısa süre içerisinde internette yer alırken yayınlanan son bölümde Harvard’lı Erman Gören de ilk soruda elenerek internete düştü.

Murat Yıldırım kimdir?

Harvard’lı Erman Gören hangi soruyu bilemedi

Yarışmaya katılan 38 yaşındaki akademisyen Erman Gören, Harvard Üniversitesi’nde eğitim aldığını söyleyerek yarışma öncesinde beklentileri yükseltmişti. Kendini tanıtan yarışmacı Erman Gören, İstanbul Üniversitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olduktan sonra Harvard Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde de araştırma yaptığını söyledi. Donanımlı olduğunu özellikle vurgulayan yarışmacı, yarışmada 250 bin TL almayı hedeflediğini de söyleyerek yarışmaya başlamıştı.

Yarışmanın başlaması ile birlikte Harvard’lı Erman Gören’in ilk sorusu gelirken ilk soru  “Öğretmen, öğrencilerinden çiçek olmalarını istediğinde öğrenciler hangisini yapıp ses çıkarmadan dururlar?” oldu. Bu soru karşısında “Tek ayak üstünde durup” cevabını veren yarışmacı, yanlış cevap vermesi üzerine yarışmaya veda etti.

“Çok garip geldi”

Harvard’lı Erman Gören elendikten sonra konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparken “Çok garip geldi soru. Neden böyle çiçek olsunlar ki? Hiç böyle bir şey duymadım. Sadece bir metaforu soruyorlar sandım. Çiçeklerin tek ayağı olduğu için bu cevabı verdim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler