Ana SayfaDizilerAlf dizisi yeniden ekranlara mı geliyor?

İlgili Postlar

Alf dizisi yeniden ekranlara mı geliyor?

1986 yılında ilk defa ekrana gelen Alf dizisi yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Gelen son bilgilere göre Alf yeniden ekranlara gelecek.

ABD’de çekilen ve kısa süre içerisinde tüm dünyada ilgi gören komedi dizisi Alf dizisi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamalarda Alf’in yeniden çekileceği ifade edilirken eski ekipten isimler de yeniden yeni projede yer alacak.

Alf dizisi 4 sezon ekranlarda kalmıştı

1986 yılı itibari ile 4 sezon boyunca ekranlarda kalan Alf, yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen yapımlardan birsi olmuştu. Kısa süre içerisinde farklı ülkelerde yayınlanarak tüm dünyanın önemli bir değeri haline gelen Alf , şimdi yeniden aynı keyfi ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Şu ana kadar dizinin hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmışken dizi Warner Bros tarafından hazırlanacak. Dizinin yazarları olan Tom Patchett ve Paul Fusco yeni dizi ekibinde de yer alacak. Bu durum dizi için beklentileri de arttırmış durumda.

Alf ne demek?

Türkçeye ‘Yaratık Yaşam Formu’ olarak çevrilebilen ve orijinal adı ‘Alien Life Form’ olan Alf, uzaylı karakterin dünyadaki maceralarını konu alıyor. Türkiye’de Müşfik Kenter tarafından seslendirilen dizi Türkiye’de çok sevilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler