Ana SayfaÜnlülerTarık Akan'ın minik torunu, dedesinin kopyası...

İlgili Postlar

Tarık Akan’ın minik torunu, dedesinin kopyası…

Tarık Akan’ın minik torunu, dedesinin kopyası… Usta sanatçı Tarık Akan’ın oğlu Barış Zeki Üregül ve şarkıcı Asya Engin’in kızları minik Gece, tıpkı dedesine benziyor. Merhum sanatçının torunu ile olan benzerliği şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Tarık Akan’ın ağabeyi: Yılmaz Güney kardeşimi kandırıp kullandı. Dini bütün bir aileyiz, bizimki komünist çıktı!

Tarık Akan ve torunu çok benziyor

Yeşilçam’ın unutulmaz efsanelerinden biri olan usta sanatçı Tarık Akan, 2016 yılında yaşamını yitirmişti. Beklenmedik vedası ile sanat camiasını ve sevenlerini derinden sarsan Tarık Akan’ın oğlu Barış Zeki Üregül, 2017 yılının Ocak ayında iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi şarkıcı Asya Engin ile dünya evine girmişti. 2017 yılının Ekim ayında da Gece ismini verdikleri kızları dünyaya gelmişti. Tarık Akan’ın torunu gece gitgide büyürken, dedesi Tarık Akan’a olan benzerliği de dikkat çekiyor.

İşte Tarı Akan’ın torunu Gece ile benzerliği

Tarık Akan kimdir?

Tarık Akan’ın minik torunu Bodrum tatilinde

Beş ay önce Barış Zeki Üregül ile boşanan Asya Engin, kızı Gece ve Fatma Girik’in gelini Aysun Girik ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Sahilde görüntülenen iki arkadaş ve minik Gece’nin keyfinin yerinde olduğu görünürken, annesinin taktığı kolluklar ile denizde yüzme keyfi yapması gülümsetti.

Tarık Akan’ın torunu tıpkı dedesine benziyor

Tarık Akan’ın torunu Gece’nin dedesine olan benzerliği dikkat çekti. Minik Gece, tıpkı dedesi gibi beyaz bir ten ve masmavi gözlere sahip. Tarık Akan, torunu Gece’yi göremedi…

2016 yılında hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta ismi efsane sanatçı Tarık Akan’ın oğlu Barış Zeki Üregül, 2017 yılının Ocak ayında iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi şarkıcı Asya Engin ile evlenmişti. Çiftin, 2017 yılının Ekim ayında Gece ismini verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak, beş ay önce boşandılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler