Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ'un İflas Ettiği İddialarına Açıklama Yapıldı!

İlgili Postlar

Emre Altuğ’un İflas Ettiği İddialarına Açıklama Yapıldı!

Son dönemde ünlü şarkıcı Emre Altuğ’un iflas ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Şarkıcı Deha Bilimlier, Çeşme Alaçatı’da sahneye çıktığı Gazino Sako’dan parasını alamadığını iddia etmişti. Şarkıcı, sorunu ilk olarak sosyal medya da paylaştığı yazı ile duyurmuştu…

Emre Altuğ’dan Tepki Çeken Paylaşım!

Emre Altuğ’un İflas Ettiği İddiaları Doğru Mu?

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ’un iflas ettiği haberleri son dönemde gündemde çok yer almıştı. Sosyal medya paylaşımının ardından mekan sahipleri ve Deha Bilimlier arasında polemik başladı. Şarkıcı Deha Bilimlier’in açıklamasının doğru olmadığını belirten mekanın ortaklarından Kaan Dağdelen, şarkıcıya dava açacak olduklarını söylemişti. Olaylar sonrası Deha Bilimlier şöyle konuştu: “Sezon için başka bir mekanla anlaşmıştım. Ancak Gazino Sako’nun işletmecilerinden olan Emre Altuğ, benden onların mekanında çıkmamı istedi. Ben de kabul ettim, yaz boyunca başka mekanda çıkmayacağıma dair sözleşme yaptık. Ancak mekanda çıktığımız süre boyunca hep içeride paramız kaldı. Son hafta da paramı alamadım. İnsanları artık enayi yerine koyuyorlar. Onların bana açacak bir davası olacağını düşünemiyorum. Mağdur olan benim. Geçmişte de başka mekanlarda başka şarkıcılara da aynı şeyi yapmış. Çeşme sezonumu yediler.”

Emre Altuğ Kimdir?

Deha Bilimlier Kimdir?

Mekanının ortağı Kaan Dağdelen iddialarla ilgili Açıklama Yaptı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un Eser Özcan ve Kaan Dağdelen ile ortak olduğu Çeşme’deki Alaçatı Gazino Sako isimli mekanda, sanatçıların paralarını alamadığı iddiaları ve mekan sahiplerinin iflas ettikleri yönünde haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Olaylar sonrası ise mekanın ortaklarından, konu ile ilgili açıklama yapıldı. Mekanının ortağı Kaan Dağdelen iddialarla ilgili şunları söyledi: “Kimseye borcumuz yok. Çıkan sanatçıların paraları her zaman ödendi. Bizde çıkan herkes parasını aldı. Sanatçı maliyetlerinin fazla olmasından dolayı bazı programları iptal ettik ancak Kurban Bayramı’nda 5 gün boyunca kapımız açık olacak. Bu karalama kampanyası asılsızdır. Varsa bir kanıtı getirsin” dedi. Dağdelen, Emre Altuğ’un ortakları değil manevi destekçileri olduğunu da belirtti: “Bizim Emre Altuğ ile bir ortaklığımız yok. Emre Altuğ, kendi oteliyle ilgileniyor, bize sadece manevi destek oldu.

Emre Altuğ çocukları ile aynı filmde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler