Ana SayfaÜnlülerÇukur’da Selim ve Vartolu Dönemi Başlıyor!

İlgili Postlar

Çukur’da Selim ve Vartolu Dönemi Başlıyor!

SHOW TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, 36. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çukur 36. yeni bölümünde Selim Koçovalı yeni bir planla ortaya çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde öte yandan Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması gerçekleşecek. İşte Çukur dizisi 36. bölüm 2. fragmanı…

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çukur’un yeni bölümünde heyecan dorukta. Çukur 36. yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de SHOW TV’de…

Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yamaç ve Sena’nın kavuşma sahnesi duygulandırdı

Çukur 36. Bölümde Neler Olacak?

Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe’nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

 

Çukur yeni fragmanda özlediğimiz Yamaç geri dönüyor. Sena, Yamaç’a “Salih’i bul onunda kapatacak bir davası var” diyor. Aliço yeniden sokaklardaki yerini ve ilk görevini alıyor. Ancak fragmanda bir de soru işareti var. Sadiş ve Vartolu ile ilgili…. Yamaç Çukur’dakilerin güvenini kazanmak isterken Sena, Yamaç’tan Salih’i bulmasını istiyor. Cumali’nin Yamaç’a “Senin dediğini yapalım ama iş sarpa sararsa ben kendi bildiğim yoldan giderim!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Karakuzuların çektiği silahlar yaklaşan fırtınanın sinyallerini veriyor. Saadet gözyaşları içinde Salih’in geleceğini umut ederken, dizlerinin üstüne çöken Vartolu’nun çaresizce isyan ettiği anlar izleyicide merak uyandırıyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler