Ana SayfaÜnlülerÇukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yamaç ve Sena'nın kavuşma sahnesi duygulandırdı

İlgili Postlar

Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yamaç ve Sena’nın kavuşma sahnesi duygulandırdı

Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yamaç ve Sena’nın kavuşma sahnesi duygulandırdı. Hareketli sahneleri ile yine ekranlara damgasını vuran Çukur’da inanılmaz anlar yaşandı. Karakuzular, Çukur sakinlerini iyice köşeye sıkıştırırken, Sena’yı bulmaya çalışan Yamaç, sonunda Sena’ya kavuştu. Yamaç ve Sena’nın kavuşma sahnesi izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Özellikle birbirlerini ilk gördükleri an, izleyiciyi etkiledi. İşte Çukur son bölümde yaşananlar ve Sena ile Yamaç’ın kavuşma anları…

Çukur Dizisin’de Şok Ayrılık!

Çukur dizisinin son bölümde neler yaşandı?

SHOW TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, dün akşam yeni sezonun ikinci bölümü ile ekrana geldi. Çukur, dün akşam da her akşam olduğu gibi fırtınalar estirdi. Heyecanlı sahneleri ile dikkat çeken dizide, Karakuzular çetesinin, Koçovalılardan geriye kalan Yamaç ve Cumali’nin peşine düşmeleri adrenalin yaşattı.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisinin Yamaç ve Sena’sı kavuştu

Yamaç, evde iyileşmeye çalışırken, bir yandan da Sena’yı bulmaya çalıştı. Ancak, ayağa kalkacak hali olmadığından devreye Cumali girdi. Cumali, iz sürerek Sena’ya ulaştı. Yamaç’ı bulmaya çalışan Sena, sonunda ayağına gelen fırsatı değerlendirdi ve Cumali ile birlikte Yamaç’ın yanına gitti. Yamaç ve Sena’nın kavuşma sahnesi bölüme damga vurdu. Birbirlerini ilk gördükleri an, izleyicileri duygulandırdı. Ancak, Sena Yamaç’a uzak kalmayı tercih etti.

24 Eylül 2018 reyting sonuçları açıklandı! Çukur mu? Söz mü?

İşte Yamaç ve Sena’nın buluşma anı

Çukur dizisinin son bölümünde
Çukur dizisinin son bölümünde

Karakuzular Yamaç ve Cumali Koçovalı’nın peşinde

Bu arada Karakuzular’da Yamaç ve Cumali’yi bulmak için harekete geçmişlerdi. Cumali’nin, Karakuzuların adamlarına kahvede kurduğu tuzağın ardından  yeni bir hamle yapan Karakuzular, Çukur’daki tüm erkekleri örgütledi ve Yamaç ve Cumali’yi bulmalarını istedi.

17 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

Akşın yürekleri dağladı

Karakuzular’ın saldırısından sağ kurtulan, ancak yanağındaki yara izi yüzünden psikolojisi bozulan Akşın, yürekleri dağladı. Özellikle, Celasun’un annesinin ona kötü davranması şaşırttı.

Celasun ve Meke karşı karşıya

İki eski dost Celasun ve Meke’nin yaşam mücadelesi ile birbirlerine karşı iki çete haline gelmeleri de şaşkınlık yarattı.

Çukur dizisinin son bölümünde yaşanan heyecanlı anlar, izleyicinin hafızasına kazındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler