Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Yepyeni Aşklar Mı Doğuyor?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Yepyeni Aşklar Mı Doğuyor?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda izleyici yine birbirinden sürpriz hikayelerle karşı karşıya.  Her bölümde yeni bir olayın izleyiciyi şaşırttığı dizinin son bölümü ise seyircisine ‘Yeni yakınlaşmalar mı yaşanacak?’ dedirtti.

Adem’in Dilara ile çıkmaza giren ilişkisinde yeni adaylar mı ortaya çıkıyor? Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Adem ve Güneş ile Dilara ve Osman sahneleri izleyiciye acaba dedirtti. Detaylar Haberimizde…

İzleyiciden Farklı Yorumlar Geldi

İstanbullu Gelin’in cuma akşamı yayınlanan 55. bölümünde yaşanan bir kaç sahne, izleyiciye ‘Yeni bir aşk mı doğuyor?’ sorusunu sordurdu.

Diziye Ülfet Hala rolüyle katılan Meral Çetinkaya’nın ilk bölümde estirdiği rüzgardan sonra bu kez de Güneş karakterini daha çok sahnede gördük.Ülfet’in sağ kolu olan Güneş’i Nihal Yalçın oynuyor. Yalçın’ın oynadığı karakter, kimi zaman itici halleriyle izleyenlerin sevimsiz bulduğu bir kişi de olsa, yeni bölümde ilginç bir karşılaşma yaşandı.

Ülfet’in odasına aniden giren Adem, Güneş ile karşılaştı ve aralarında tuhaf bir atışma yaşandı. Adem’in çat kapı içeri girmesine sinirlenen ve randevu alması gerektiğini söyleyen Geniş, Ülfet’in gelip olaya müdahale etmesiyle şaşırıp kaldı. Ülfet’i bu kadar iyi yakından tanımasına karşılık Adem ile ilgili hiç bir bilgi sahibi olmadığı anlaşılan Güneş, şaşırıp kaldı.

Duruma sinirlenen Güneş, Adem ile tanışmadıklarını ve tanışmayı da düşünmediğini sinirli bir şekilde söyleyip Ülfet’e de “Ayrıca siz bana bir liste verirsiniz, kimler sizin odanıza böyle kapı baca kırıp girebiliyor benimde haberim olur” diyerek sitemini dile getirdi. Ancak bu yaşanan tuhaf karşılaşmadan izleyici farklı sonuçlar çıkardı.

Güneş ve Adem’i birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler,sahneleri sosyal medyada yorumlayarak aralarında ilginç bir çekim olabileceği kanısına vardı.

Dilara ve Osman da Yeni Sezonun Sürpriz Diğer Aşıkları Mı?

İzleyicinin diğer bir tahmini de Dilara ve Osman ile ilgili.Adem’den köşe bucak kaçan Dilara, sezon finalinde bıraktığımızda hamileydi. Hikayede aradan 2 ay geçmesine karşılık ortaya çıkan ve karnının hiç büyümediği gözlenen Dilara, Süreyya’nın bebek ile ilgili sorularını da yanıtsız bıraktı.

Dilara’nın bebeğini ya düşürdüğü ya da aldırdığı ile ilgili tahminler sosyal medyada yürürken, bir başka tahmin de Osman ile ilgili geldi.Geçtiğimiz sezon evlenmek üzereyken Burcu’nun kendisini sevmediğini söyleyip nikah masasından kalkmasıyla dumur olan Osman, toparlanmaya çalışıyor.

Bu sırada evinde de Dilara’yı misafir ediyor. İkilinin uyumlu arkadaşlığı da ileride aralarında bir aşk yaşanacağı kanısını doğurmakta. İstanbullu Gelin seyircisinin tahminleri doğru çıkacak mı? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İstanbullu Gelin 56. Bölüm Fragmanı Şoka Uğrattı! Faruk Boran Aslında Kim?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler