Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 56. Bölüm Fragmanı Şoka Uğrattı! Faruk Boran Aslında Kim?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 56. Bölüm Fragmanı Şoka Uğrattı! Faruk Boran Aslında Kim?

Yeni sezonun başlaması ile beraber gittikçe heyecanlı bir hal almaya başlayan İstanbullu Gelin dizisi 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda herkesi şoka sokacak bir detay görülmekte. Faruk Boran kim? Yoksa Faruk bir “Boran” değil mi? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin 56. Bölüm Fragmanı Şoka Uğrattı! Faruk Boran Aslında Kim?

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin yayınlayacağı 56. bölüm ile sevenlerini şaşkına uğratacak. Ülfet ve Esma arasında geçen bir konuşma, herkesi şaşkına çevireceğe benziyor.  Esma’nın karşılaşmamak için köşe bucak kaçtığı Ülfet aralarında ki krizin  neden bu kadar büyük olduğunu belli etti. Yeni tanıtımda Ülfet’in Esma’ya söylediği “Yoksa yıllarca zavallı abime Faruk’u kendi oğlu diye yutturduğunu açıklamanın zamanı geldi mi?” şeklindeki sözler, izleyenlerin kalakalmasına neden oldu.

İstanbullu Gelin Son Bölümde Neler Yaşandı?

Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Faruk, arkadaşının yanında yeni işine başlar. Alışkın olmadığı bu duruma alışmak, Faruk için oldukça zor günlerin başlangıcı olarak belirlenir. Ayrıca, Ülfet için de yeni hayatın kapıları aralanmıştır.

Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Esma’nın her zamanki fevriliği Ülfet’e rezil olmasıyla sonuçlanacaktır.

Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler