Ana SayfaDizilerİşte Payitaht Abdülhamit'in Yeni Karakterleri!

İlgili Postlar

İşte Payitaht Abdülhamit’in Yeni Karakterleri!

TRT1’in fenomen dizilerinden Payitaht Abdülhamid, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni sezon fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid yeni sezon fragmanı Abdülhamid Han’ı yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanmaya devam edeceğini gösterdi. Cuma akşamları TRT1’de olan dizinin yeni sezonunun ise 5 Ekim 2018 günü başlayacağı duyuruldu…

Payitaht Abdülhamid’e bomba transferler yapıldı…

Sürükleyici konusuyla dikkat çeken Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna birbirinden güçlü oyuncular katılmaya devam ediyor. TRT 1’in Es Film imzalı, zorlu dönemin güçlü padişahı II. Abdülhamid’in hayatından esinlenilerek ekrana aktarılan dizisi Payitaht Abdülhamid, 5 Ekim Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Bu sezon diziye bomba transferler yapıldı. Payitaht Abdülhamid’in daha da güçlenen kadrosunda yer alan başarılı isimler; Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman’ın karakterleri ve hikayeleri çok konuşulacağa benziyor…

Payitaht Abdülhamid’e katılan yeni karakterler…

Wambery (Güven Kıraç): Yahudi asıllı bir Macar olan Wambery, Abdülhamid için uluslararası bir hafiyedir. Abdülhamid’in keskin zekasına ve gücüne hayranlık duymaktadır. Yaşına rağmen dinamik, kurnaz ve politik biri olan Wambery, hafiyeliğinin yanı sıra Abdülhamid için yakın bir dosttur. Kendini beğenmiş, herkese tepeden bakan biri olsa da bunu ustaca gizleyebilir ancak paraya olan düşkünlüğü zaman zaman aklının karışmasına neden olacak.

Güven Kıraç Kimdir?

Rothschild (Suavi Eren): Rothschild, bankacılık ailesinin Fransız üyesidir. İlk bakışta sempatik ve iyi biri gibi dursa da ruhu karanlıktır. Zeki, kurnaz ve soğuk kanlı olan Rothschild, paraya ve güce tapar. Dünyada kutuplaşmalar yaratıp çıkan savaşlardan beslenir. Bu yüzden kendisine engel gördüğü hak din İslam’ı, onun halifesi Abdülhamid’i ve ardındaki büyük güç Osmanlı İmparatorluğu’nu yıkmak en büyük hedefidir.

Suavi Eren Kimdir?

Şivenaz (Başak Daşman): Güzel, bakımlı ve gösterişli bir kadın olan Şivenaz, girdiği ortamlarda güzelliğinin yanı sıra zekasıyla da dikkatleri üzerine çeker. Koyu bir Yahudi olan Şivenaz’ın en büyük amacı Abdülhamid’i tahttan indirip Osmanlı’ya sonra vermektir. İnancına göre, vaat edilmiş kutsal toprakları Osmanlı’dan geri almak en büyük hayalidir ve bu uğurda yapmayacağı şey yoktur. Bencil, hırslı ve baskın karakterlidir ancak bunları ustaca gizlemeyi başaracak kadar da politik davranmasını bilir. Şivenaz’ın Payitaht’a gelip saraya girmesi oradaki bütün yaşamı alt üst edecek.

Başak Daşman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler