Ana SayfaDedikoduSurvıvor da Yeni Bir İsim Daha Belli Oldu

İlgili Postlar

Survıvor da Yeni Bir İsim Daha Belli Oldu

Survivor 2018 All Star kadrosunda kimler olacak, Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? sorularının cevabı belli oluyor.

 

Son olarak yarışmaya katılacak isim Survivor 2014’te de yarışan Sahra Işık oldu. Daha önce ise 10 Şubat’ta başlayacak olan Survivor 2018 All Star kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın’ın yarışacağı açıklanmıştı. Peki bu isimlerin ilk sözleri ne oldu? İşte All Star yarışmacılarının ilk açıklamaları ve bilgileri…

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Survivor 2017 yarışmasıyla tanınan Sahra Işık, önceki akşam sevgilisi İstinye’de görüntülendi.

Işık, ‘Survivor 2014’, ‘Survivor All Star’dan sonra önümüzdeki sene düzenlenecek Survivor 2018’e de katılacağını açıkladı.

Işık, “Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Geçtiğmiz günlerde ise Acun Ilıcalı ile konuşan Ali Eyüpoğlu Survivor 2018 All Star’da yaşanacak 2 sürprizi açıkladı. Buna göre; ‘Survivor 2018 All Star’da takımlar 12’şer kişiden oluşacak. Şimdiye kadar
‘Survivor 2018 All Star’da kesinleşen isimler:

Hilmi Cem İntepe,

Adem Kılıçcı,

Hakan Hatipoğlu,

Murat Ceylan,

Turabi Çamkıran,

Nihat Doğan,

Sema Aydemir,

Nagihan Karadere

ve Merve Aydın.

Açıklanan yarışmacı sayısı henüz 11… Bunlardan 50 günde Iğdır’dan İstanbul’a yürüyerek ‘Survivor’ hayaline kavuşan Cumali Akgül, ‘Survivor Gönüllüler’de yarışacak. Kaldı geriye 10 ünlü.

MEKANIN SAHİBİ GELİYOR”

Son olarak Nihat Doğan, Survivor 2018’e katılacağını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Instagram ve Twitter hesaplarından açıklama yapan Nihat Doğan, “Kardeşlerim Sizlerin desteğiyle Yarım kalan öksüz bir hikayeyi tamamlamaya Survivor All Star 2018’e gidiyorum.. dualarınızı benden esirgemeyin.. Bu zamana kadar survivor hakkında tüm bildiklerinizi unutun. Mekanın sahibi geliyor” sözleriyle Survivor 2018’e gideceğini açıkladı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler