Ana SayfaKimdirSahra Işık Kimdir?

İlgili Postlar

Sahra Işık Kimdir?



Bugün Doğan Ünlüler

Yeniden Survıvoru Gitmeyi Başaran Sahra Işık kimdir peki?

Sahra Işık son olarak Boxun Yıldızları’nda yer almıştı. Survivor’ın başarılı yarışmacısı, tv8’de yeni başlayan yarışma programı Boxun Yıldızları’nda ter döküyordu. Sahra Işık ile birlikte 14 ünlü ismin yer aldığı yarışmada, deneyimli antrenörler, yarışmacıları çok sıkı bir şekilde çalıştırıyordu. Sahra Işık, yarışmada ikide iki yapmıştı ancak program yayından kaldırılmıştı. Peki Sahra Işık kimdir?

SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 doğumlu olan Sahra Esra Işık, 1991 başarılı bir voleybolcudur. Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yapmıştır. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. istanbul doğumlu olan Sahra ışık 1.80 boyunda ve 58 kilodur. Sahra Işık, ,lk olarak Survivor 2014 yarışmasına katıldı ve başarılı performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Daha sonra Sahra Işık, Survivor All Star’a katıldı. Bu yarışmada da hırsı ile uzun süre adada kalmayı başardı.

Şimdi ise en son katılmış olduğu yarışmadan sonra tekrar adaya doğru yola çıkacağı açıklanan isimlerden biri olmayı başardı Sahra Işık.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler