Ana SayfaDizilerServet Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu

“Aşk Hayattaki En Değerli Servettir” sloganı ile karşımıza çıkacak olan dizi, paylaşılamayan büyük bir servetin hikayesini izleyicisi ile buluşacak. Kimsesizler yurdunda yaşayan Ferah’a büyük bir servet kalır. Dedesi ölüm döşeğinde sağ kolu Kenan’dan Ferah’ı bulmasını ister işte olaylar tam burada başlar…

Servet Dizisi Oyuncuları

Yusuf Çim

26 Eylül 1991 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu aynı zamanda türk pop müziği şarkıcısı, manken ve sunucu olarak bilinir. Best Model Of Turkey seçilmiştir. Çilek Kokusu, Seven Ne Yapmaz, İçimdeki Fırtına dizileriyle sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

Bahar Şahin

Artvin doğumlu Bahar Şahin, O Hayat Benim adlı dizide, uzun soluklu ekranlarda oynamıştır. Ayrıca Lise Devriyesi dizisinde rol almıştır.

Cemre Gümeli

İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu eğitimini İstanbul Bilgi Üniversite’sinde tamamlamıştır. Cemre Gümeli, tatlı İntikam dizisinde Simay karakterine hayat vermiştir.

Ali Sürmeli

Ali Sürmeli, Bingöl’de dünyaya gelmiştir. Fırtına, Yağmurdan Sonra, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneli Gördüm, Newyork’ta Beş Minare, Açlığa Doymak, Yol Ayrımı, Mucize, Babaların Babası, Somuncu Baba Aşkın Sırrı ve Vezir Parmağı gibi yapımlarda rol almıştır.

Can Yaman

Yakışıklılığı ile herkesin dikkatini üzerine çeken Can Yaman, eğitiminin ardından 6 ay kadar avukatlık yapan Can Yaman Gönül İşleri ve İnadına Aşk dizisinde başrol oynayarak gönüllere taht kurmuştur.

Sabahat Kumaş

Aydın’da dünyaya gelen güzel oyuncu Adanalı, Bahar Dalları, Öğretmen Kemal, Muhteşem Yüzyıl,O Hayat Benim gibi dizilerde rol almıştır.

Baran Bölükbaşı

Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan Bölükbaşı Adı Efsane dizisinde Fiko karakterinde ki yakışıklılığı ile genç kızların dikkatini üzerine çekmiştir.

Alicia Kapudağ

Kanada’da dünyaya gelen oyuncu Küçük Ağa, Hayat Yokuşu, Biz Bir Dolaşalım Ataş Böceği gibi yapımlarla sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

Barış Yalçın

Ekranların aranan yüzü haline gelen Barış Yalçın; Evim Sensin, Kaçak, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Ruhumun Aynası, Deli Gönül gibi yapımlarda rol almıştır.

Bora Cengiz

Genç ve yetenekli oyunculardan biri olan Bora Cengiz; Kavak Yelleri, Bizim Okul, Sana Bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel Adam, Çilek Kokusu gibi dizilerde rol almıştır.

Evren Duyal

Birçok yapımda görmeye alışık olduğumuz Evren Duyal, Eksik Etek, Büyük Firar ve Aşkı Memnu gibi dizilerde rol almıştır.

Bekir Çiçekdemir

25 Ocak 1978 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Şeyla Halis ile evlidir.

Deniz Atam

İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Tümay Özokur Film Reklam ajansına bağlı çalışmaktadır. Şefkat Tepe, Güz Gülleri, Hayat Devam Ediyor, Deli Saraylı, Aşk Bir Hayal, Bizim Okul ve Adı Efsane gibi yapımlarda rol almıştır.

Ahmet Kaynak

Kadim Yaşar

Miray Akay

Selahattin Töz

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler