Ana SayfaKimdirBora Cengiz Kimdir?

İlgili Postlar

Bora Cengiz Kimdir?



Bugün Doğan Ünlüler

Bora Cengiz Kimdir?

Bora Cengiz, 9 Aralık 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yay burcu olan yakışıklı oyuncunu yetmiş bir kilogramdır. Saç rengi ve gözlerinin rengi de siyahtır. Çeşitli eğitimlerin ardından fotoğrafçı, müzisyen ve oyuncu olarak sahne ve sahne arkası sanatlarında kariyerine son sürat devam etmektedir. 

Başından beri ne istediğini bilen Bora Cengiz, ortaokul dönemlerinden beri sanat ve sanatçıya olan ilgisi sayesinde, lise ve lisans eğitimlerini de ilgili sanat alanlarında eğitim veren kurum ve kuruluşlarda tamamlamıştır. Eğitim zamanından bu işe başlamış olması kendine çok iyi şeyler katmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Bora Cengiz, Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde halen daha eğitim almaya devam etmektedir. İlk olarak 2008 yapımı bir televizyon dizisi olan Peri Masalı’nda canlandırdığı “Tolga” karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, daha sonra Kıskanmak isimli sinema filminde, ardından da Maskeli Balo, Kavak Yelleri, Türkan ve Bebek İşi isimli dizilerde de izleyici karşısına geçerek oyunculuğunu sergilemiş ve hayranlarını heyecanlandırmıştır. 

Bora Cengiz’in Yer Aldığı Projeler

Peri Masalı (2008) 

Maskeli Balo (2009) 

Türkan (2010) 

Sana Bir Sır Vereceğim (2013) 

Yedi Güzel Adam (2014) 

Bodrum Masalı (2016-2017)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler