Ana SayfaKimdirAlicia Kapudağ Kimdir?

İlgili Postlar

Alicia Kapudağ Kimdir?

Alicia Kapudağ Kimdir?

Alicia Kapudağ 3 Mart 1990 tarihinde Montreal’de dünyaya gelmiştir. İsminin tamamı Alicia Aliki Elizabeth Kapudağ’dır. Alicia Kapudağ aslen Türk asıllı olmaktadır. Çok iyi İngilizce, Yunanca, Fransızca ve Türkçe konuşmaktadır. Güzel oyuncu Alicia Kapudağ lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Daha sonrasında oyuncu Toronto Üniversitesine kaydını yaptırarak Alicia Kapudağ Sahne Sanatları alanında oyunculuk eğitimi almış bu sayede kendisini geliştirmiştir. 
 
Alicia Kapudağ oyunculuğun yanında aynı zamanda müzisyenlik kimliği ve söz yazarlığı gibi volkalistlik de yapmaktadır. Beş parmağında beş marifet olan Alicia Kapudağ 2014 senesinden bu zamana kadar İstanbul’da hayatını sürdürmektedir. Ekranların sevilen ve bölümleri asla kaçırılmayan dizilerde rol almıştır. 
 
Alicia Kapudağ ülkemizde ekran karşısına ilk olarak Hayat Yokuşu isimli dizi ile deneyim yaşamıştır. Aynı zamanda Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu‘nun baş rollerini paylaştığı küçük ağa isimli dizi filmde de rol almıştır. 2014 senesinde Cinayet dizisinde ve Eğlendirme Dairesi isimli dizide rol almıştır. Güzeller güzeli oyuncu aynı zamanda sadece bu kadarla yetinmemiş ve aynı zamanda Ateş Böceği isimli dizi filmde de rol almıştır.  


Bugün Doğan Ünlüler

Yer Aldığı Projeler

  • Cinayet
  • Eğlendirme Dairesi
  • Küçük Ağa
  • Yedikule Hayat Yokuşu
  • Ateşböceği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler