Ana SayfaDizilerİsmail Hacıoğlu Sevilen Diziye Transfer Oldu!

İlgili Postlar

İsmail Hacıoğlu Sevilen Diziye Transfer Oldu!

Oyuncu İsmail Hacıoğlu TRT 1 ekranlarının sevilen dizisine transfer oldu. “Ayla” filmiyle bu yıla damgasını vuran başarılı oyuncu, yeni sezonda “Mehmetçik Kûtulamâre” dizisinin kadrosunda yer alacak.

Geçtiğimiz Eylül ayında; Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert ile birlikte “Kayıtdışı” adlı dizi filmin başrolünü paylaşan İsmail Hacıoğlu yeni sezonu açsa da 8 bölüm süren bu dizi filmle ekranlara veda etmişti. Bu yılın açılışını ise “Ayla” adlı sinema filmiyle gerçekleştiren başarılı oyuncu, bu haftadan itibaren TRT 1 ekranlarında izleyiciler karşısına çıkacak.

İsmail Hacıoğlu 6. Bölümden İtibaren Mehmetçik Kûtulamâre’de

Yapım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait olan TRT 1 dizisi “Mehmetçik Kûtulamâre” iddialı ve önemli isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna İsmail Hacıoğlu’nu da eklemiş buluyor.  Başrollerini Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik ve Özgü Kaya’nın paylaştıkları savaş dizisine; bu hafta yayınlanacak olan 6.bölümünden itibaren İsmail Hacıoğlu da eşlik edecek.

Süleyman Askeri Bey’in (Kaan Taşaner) komuta ettiği Osmancık Taburu’nun kahramanlık hikayesini konu alan Mehmetçik Kûtulamâre dizisi, tarihte; I. Dünya Savaşında Irak Cephesinde, İngilizlere karşı verdiğimiz zorlu mücadeleleri ve İngilizleri mağlup eden ordumuzun zaferini, destansı bir biçimde işliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler