Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk'ta Yaşanan Şok Ayrılıktan Sonra Neler Olacak? 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı...

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk’ta Yaşanan Şok Ayrılıktan Sonra Neler Olacak? 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 19.bölümüyle geçtiğimiz pazartesi akşamı hem heyecanlı hem de duygusal anlar yaşattı. Dizinin son haftalardaki bölümleriyle Aslı’nın zor zamanlar geçirdiğine şahit olduk. Son bölümde ise Cem’in suikast ile ölümü, Aslı’nın çırpınışları, duygusal dakikalar yaşattı ve dizi filmin yeni yayınlanacak olan bölümü sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk'ta Yaşanan Şok Ayrılıktan Sonra Neler Olacak? 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen ve iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta, geçtiğimiz bölümde; Doktor Aslı’nın abisi olan Cem’in ölümü izleyenleri üzüntüye boğdu. Namık Emirhan’ın Aslı’yı öldürme planları sürerken, Ferhat ve Yiğit, işin iç yüzünün farkında bile değildi. Ayhan ise babası Azad ile ilk kez karşı karşıya gelmişti. Dizi filmin son bölümünde peki daha başka neler yaşandı? Detaylarda sizlerle…

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Özeti

Namık Emirhan, Aslı’yı öldürtmek için Cüneyt’i görevlendirmişti. Aslı ile Yiğit’in oğlu Özgür, parkta vakit geçirirlerken kaçırılmışlardı. Aslı’yı serbest bıraksalar bile Özgür için fidye talep edilmişti. Savcı Yiğit; oğlu için Namık Emirhan’a boyun eğmek zorunda kalmış, ondan para isteyerek onurunu ayaklar altına almıştı. Özgür’ü kaçırttığı halde kurtarmış gibi görünen Namık Emirhan hem planlarını başarıyla ilerletmiş hem de Yiğit’e el öptürmüştü.

Olayın iç yüzünü bilmeyen Ferhat ile Yiğit, polis ekipleriyle Aslı ve Özgür’ün bulundukları yere gitmişlerdi. Suçlularının kaçtığını öğrenen komiser Cem, işin arkasındaki kişinin Cüneyt olduğunu görmüştü. Cüneyt ise bir dakika bile düşünmeden Cem’e ateş açmıştı.

Cüneyt tarafından yaralanan komiser Cem, apar topar hastaneye kaldırılıp ameliyata alınmıştı. Cem’in ameliyatını yapan kardeşi Aslı ise şimdiye kadar ki en kritik ameliyatını gerçekleştirmişti. Ameliyat sonrası yoğun bakım odasına alınan Cem, hastaneye palyaço kostümüyle gelen birisi tarafından suikaste kurban gitmiştir. Cem’in hayata tamamen gözlerini yumması üzerine kahrolan Aslı’nın en büyük destekçisi Ferhat olmuştur. Ferhat ise duramamış ve Cem’i vuran kişinin peşine düşmeye karar vermişti.

Diğer taraftan Yeter ile oğlu Yiğit arasındaki yüzleşme, gizli gerçekleri ortaya çıkarmıştır. Bu gerçekler, Yiğit’in büyük bir yalanın içinde yaşadığını fark etmesine sebep olmuştur. Ayhan Dağıstan ise annesi hakkında, eline ulaşan gizemli mektubun peşine düşmüş ve geçmişte yaşanan olayları araştırmaya koyulmuştur. Annesinin ölümüyle ilgili bazı şeyler öğrenen Ayhan, babası Azad ile tartışma yaşamış ve onu suçlamıştır.

Siyah Beyaz Aşk’ın acaba yeni bölümünde neler olacak merak edilirken, dizi filmin 20. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler