Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de İpek Konağı Neden Terk Ediyor?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de İpek Konağı Neden Terk Ediyor?

İstanbullu Gelin’de İpek Konağı Neden Terk Ediyor?

Cuma akşamları sevenleri ile buluşan İstanbullu Gelin dizisi son sürat devam ediyor. Süreyya ve Faruk’un bebek heyecanı yaşandığı İstanbullu Gelin 39. bölüm fragmanına İpek’in konağı terk ettiği anlar damga vurdu. Peki İpek neden konaktan gidiyor? Fikret ve İpek boşanacak mı?

İstanbullu Gelin 39.Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin 38. Bölümde Neler Oldu?

İstanbullu Gelin 38. bölümde Begüm’ün vefatı izleyenleri derinden etkiledi. Begüm’ün ölümünün ardından artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir’in yaşadığı acı Süreyya ile olan bağını da derinden etkiler. Emir’in Süreyya’ya oldukça tepki olması sonucu Süreyya zorlu bir döneminin içerisine girmiştir.

Öte yandan Can’ın Begüm’ün acısıyla mücadelede zorlanırken öfkeyle Faruk’a karşı harekete geçer. İpek, beklediği alakayı Esma’dan göremeyince iyice hırçınlaşır. Süreyya’ya Esma’nın onu takip ettiğini söyleyerek ikilinin arasını bozmayı başarır. Esma, tüm yaşananlarla güçlü durmaya çalışırken, Siren ortamı boş bırakmamaktadır. Her şeyin geçeceğine dair aileyle konuşma yapan Esma’nın sözü Süreyya’nın bayılmasıyla kesilir.

Hızlı bir şekilde hazırlanırken bir anda yere düşen Süreyya’yı evin hizmetlisi fark eder. Faruk, hemen Süreyya’yı hastaneye götürür ve büyük bir müjde ile karşılaşırlar. Süreyya umudunu kestiği anda tekrar hamile olduğunu öğrenir. Peki, Emir düzelecek mi? Esma ve Süreyya tekrar barışacak mı? Fikret ve İpek boşanıyor mu? İpek konağı neden terk etti? İstanbullu Gelin tüm bu soruların cevabı ile cuma akşamı sevenleriyle buluşacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler