Ana SayfaDizilerEcem Survivor’da Neden Yok?

İlgili Postlar

Ecem Survivor’da Neden Yok?

Ecem Survivor’da Neden Yok?

Survivor 2018’de dün akşam gönüller için heyecan doruktaydı. Gönüller için eleme heyecanı yaşanıyorken, All Star içinde Ecem’in ne olacağının merakıydı. Acun Ilıcalı Ecem için açıklama yaptı. Ecem neden Survivor’da yok? İşte cevabı…

Survivor Ecem, Neden Yarışmada Yok?

Survivor’da bu yıl diskalifiye olan olana. Bilindiği üzere Gizem Kurtulan yarışmadan ayrılmıştı. Bilindiği üzere Ecem kaç gündür yarışmada yoktu. Ecem’e ne olduğu ise merak konusu olmuştu. Survivor’da dün akşam Gönüllüler takımı için eleme heyecanı vardı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre Ecem Karaağaç, yaşadığı fiziksel sakatlık nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı önümüzde ki günlerde All Star’da yeni yarışmacı geleceğini duyurdu.

Son oynanan dokunulmazlık oyununu All Star takımı kazandıktan sonra, Gönüllüler hangi isimleri eleme potasına çıkaracağının arayışına girmişti. Yapılan oynama ve birincilerin söyleme sonucunda Cumali, Birsen, Gizem ve Ramazan arasında yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu. Bu güçlü elemenin ardından Survivor’da ki hayallerine veda eden isim Gizem oldu.

Ecem Survivor’da Neden Yok?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler