Ana SayfaÜnlülerMart'ta Magazin Dünyasının Popüler İsimleri Kimler Oldu?

İlgili Postlar

Mart’ta Magazin Dünyasının Popüler İsimleri Kimler Oldu?

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından Magazin Gazeteciler Derneği için hazırlanan, mart ayına ait magazin raporundan elde edilen bilgilere göre; geçtiğimiz ayda, gündemde en çok yer alan ve adından en çok söz ettiren isimler belli oldu. Rapordan aldığımız bilgilere göre tüm magazin mecraları toplamında “Acun Ilıcalı” mart ayının en popüler ismi olurken, yazılı basında ise “Seda Sayan” birinci oldu. Mart ayı, Magazin Raporundan aldığımız diğer sürpriz veriler sizlerle…

En çok merak edilen ve konuşulan isim

Bu ay, rapor listesinin ilk sırasında Acun Ilıcalı yeniden yer aldı. Ilıcalı; ay boyunca toplam 5 bin 640 haberde yer aldı.

Acun Ilıcalı’dan romantik mesaj

Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama: Hevesim kaçarsa gider yurt dışında yaşarım!

En çok konuşulan kadın ünlü

Rapora göre, mart ayında en çok konuşulan bir diğer isim ise Seda Sayan oldu. Özellikle, ’Seda Sayan’la’ programına konuk ettiği manken Ece Gürsel’in “sperm bankasından çocuk sahibi olmak” konusundaki açıklamalarıyla gündeme gelen Sayan, sözleri yüzünden RTÜK’ten 5 program yayın yasağı almıştı. Diğer taraftan da zengin iş adamı Ali Güven ile aşk iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, bu başlıklar ile 3 bin 516 haberin konusu oldu ve raporda 2. sırada yer aldı.

Seda Sayan’ın “ne sperm bankası, inşaat işçileri var ya” çıkışının ardından RTÜKe çağrı yapıldı!

Yakın Takibe Alınan Ünlü

Megastar Tarkan, henüz doğmamış bebeği için hazırlıklara başlamasıyla, kızına vereceği isimle ve hamile eşine aşçı tutmasıyla ilgili haberlerle takibe alındı ve bu ay, 3 bin 258 haberde adından söz ettirerek listede 3. Sırada yerini aldı.

Tarkan’ın Kızının Adı Belli Oldu

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, hamile olarak ilk kez görüntülendi!

Diğer en çok konuşulan isim: Ahmet Kural

Komedyen Ahmet Kural, şarkıcı Sıla’dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Hadise ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Bir de mart ayında vizyona giren ve başrolünü Murat Cemcir’le paylaştığı sinema filmi “Ailecek Şaşkınız”ın izlenme rekoru kırmasıyla; ünlü ikili, adlarından oldukça bahsettirdi. Bu başlıklar ile Ahmet Kural 3 bin 81 haberle 4. Sırada yer alırken Murat Cemcir ise 2 bin 100 haberin konusu olarak 12. Sırada yer aldı.

Sıla’ya şok: Hadise ve Ahmet Kural aşk mı yaşıyor?

Ailecek Şaşkınız rekorla başladı

Hülya Avşar’ın yaptığı açıklamalar

Ünlü oyuncuAvşar, sunuculuğunu yaptığı ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ isimli programında, Mehmet Aslantuğ ile arasında kadınlarla ilgili geçen diyalogla, sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncuların arasında geçen bu diyalogla; Avşar ve Aslantuğ, Mart ayında adlarından söz ettiren ünlü isimler listesinde yer aldı.

Hülya Avşar’dan eleştirilere yanıt: Lafımın arkasındayım. Kadın iki işi birden beceremiyor!

Sosyal medya Mehmet Aslantuğ’un Hülya Avşar’a bu bakışını konuşuyor!

Sanat Camiasını en çok üzen olaylar

Şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga’nın ve de usta oyuncu Ercan Yazgan’ın vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu.

Genç menajer Yaşar Gaga’nın erken ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler acısını dile getirdi!

Oyuncu Ercan Yazgan hayatını kaybetti

Mart ayının en çok konuşulan diğer ünlü isimi: Seren Serengil

Serengil, kısa süre ayrılık yaşadığı sevgilisi Kadir İpek’ten evlenme teklifi alması ve nişan tarihlerini duyurmalarıyla gündemde çok konuşuldu. Diğer taraftan, şarkıcı Hande Yener ile barışmasıyla ilgili haberler, gündemde oldukça yer aldı.

Seren Serengil Sahnede ‘Evet’ Dedi

Hande-Seren Barıştı! Demet’in Tepkisi Ne Olacak?

Uzaylı Dansı Yapan Ünlüler

Demet Akalın’ın, eşi Okan Kurt ile son zamanlarda fenomen dans haline gelen ‘uzaylı dansı’ yapması ve bu dansı takipçileri ile paylaşması büyük ilgi gördü.

Uzaylı dansı yapan bir diğer ünlü de Çağla Şikel oldu. Şikel, Youtube’da milyonlarca kişi tarafından izlenilen videosuyla izleyenlerden tam not aldı.

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan uzaylı dansı!

Diğer Ünlüler Listesi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler