Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'dan eleştirilere yanıt: Lafımın arkasındayım. Kadın iki işi birden beceremiyor!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan eleştirilere yanıt: Lafımın arkasındayım. Kadın iki işi birden beceremiyor!

Hülya Avşar geri adım atmadı. “Kadın evinde oturmalı, çocuk bakmalı, yemek yapmalı.” sözleri ile tepki çeken Hülya Avşar, “Lafımın arkasındayım. Kadınlar, iki işi beceremiyor, boşanıyorlar. Ben de onlardan biriyim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Hülya Avşar’dan yeni açıklama

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar,’ın geçtiğimiz hafta Cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programında konuk olarak usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’u ağırlamıştı. Sohbet sırasında Hülya Avşar kadınlar ile ilgili “Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın.” şeklinde sözlere imza atmıştı. Avşar kızının bu sözleri çok tepki çekmişti. Eleştiri oklarının hedefi olan Avşar, sözlerinin arkasında durdu.

Lafımın arkasındayım. Kadınlar iki işi birden beceremiyor

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’e konu hakkında açıklama yapan Hülya Avşar, “Lafımın arkasındayım. Kadınlar hem çalışıp hem çocuk büyütmeyi beceremiyor, boşanmalar artıyor. Ben de onlardan biriyimBen bütün bir konuşma yaptım. Kimseye çalışmayın falan demedim. Tam aksine çalışın diyorum. Kendim hala çalışan bir insanım. Zehra’yı da çalışacak bir kadın olarak yetiştiriyorum.Kadının evde yapması gereken şeyler var. Çocuğuna bakacak, evde yemeği yapacak. Bunu iki işi birden beceremiyoruz. Bak bunu ben de beceremedim. Ayrılıklarım bu yüzden oldu. Boşanmaların çoğu bu yüzden oluyor. Konuşmamın tamamında söylediklerime sadığım ve arkasında duruyorum.” diyerek sözlerinin arkasında durdu. Hülya Avşar, bu açıklamaları ile yine gündem yarattı.

Erkek çalışsın, kadın evde otursun

Hülya Avşar’ın programdaki açıklamalarına Mehmet Aslantuğ da tepki göstermişti. “Aslantuğ, Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın.” diyen Hülya Avşar’a “Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata’nın işaret ettiği.” diye yanıt vermişti. Bu sözlerin ardından açıklamaya koyulan Avşar, “Onu yapsın. Kadın özgürlüğüne hiçbir zaman… Evde de kadın baskın, dışarıda erkek, erkek egemenliği diyorum, erkek üstünlüğü, baskısı demiyorum. Erkek egemenliği güzel bir duygu geliyor bana.” demişti. Aslantuğ’un “Özgürlükten kastın üretimde de olması dahil değil mi oraya, üretimde. Yani hayatın içinde. Yoksa gezip tozmuyor özgürlükten kasıt.” sözlerine ise, “Hayır, çalışabilir anlamında. Ben kızıma da söylüyorum muhakkak işin olsun. Kocan kim olursa olsun, dünyanın en zengin adamı da olsa senin kendi işin olsun. Ama erkek egemenliği diyorum. Bir erkek kadına sarıldığı zaman, kolunun altına girebileceğin bir erkekten bahsediyorum.” diye yanıt vermişti.

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler