Ana SayfaÜnlülerSimge Fıstıkoğlu sözlendi! Söz merasiminden ilk fotoğraflar sızdı

İlgili Postlar

Simge Fıstıkoğlu sözlendi! Söz merasiminden ilk fotoğraflar sızdı

Ekranların sevilen sunucusu Simge Fıstıkoğlu sözlendi. İki yıldır aşk yaşadığı erkek arkadaşı Emre Tavukçuoğlu, Simge Fıstıkoğlu’nu ailesinden istedi, söz yüzükleri takıldı. Söz merasiminden en özel fotoğraflar sızdı. İşte Simge Fıstıkoğlu’nun o özel anları…

Simge Fıstıkoğlu’nun mutlu günü

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu, hemen hemen iki yıldır Emre Tavukçuoğlu ile aşk yaşıyordu. Tavukçuoğlu, geçtiğimiz aylarda Simge Fıstıkoğlu’na evlenme teklifi etmişti. Ünlü sunucunun teklifi kabul etmesi ile kız isteme hazırlıklarına başlandı.

Simge Fıstıkoğlu, Emre Tavukçuoğlu ile sözlendi

Emre Tavukçuoğlu, ailesi ile birlikte Simge Fıstıkoğlu’nun ailesinin kapısını çaldı. Kız isteme merasiminin ardından söz yüzükleri takıldı ve kurdeleler kesildi. Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu, ailelerinin eşliği ile sözlendi.

Gençler birbirini sevmiş, size ‘Allah bir yastıkta kocatsın” demek düşer

Simge Fıstıkoğlu, bu mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Fıstıkoğlu, söz töreninden çekilmiş bir pozu ile birlikte yaptığı paylaşımına “Efendim gençler birbirini sevmiş, size de ‘Allah bir yastıkta kocatsın’ demek düşer.” notunu yazdı. Simge Fıstıkoğlu’nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler