Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur’un 'hayalim' dediği yeni işi şaşırttı

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un ‘hayalim’ dediği yeni işi şaşırttı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, uzun süredir hayalini kurduğu yeni işini gerçeğe dönüştürdü. Boluğur, yeni işini açıkladı.Ünlü oyuncunun heyecanı dikkat çekti. Merve Boluğur’un yeni işi ne? Yanıtı haberimizde…

Merve Boluğur hayalini gerçekleştirdi

Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra kendini işine veren güzel oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda düzenlenen özel partiye katıldı. Boluğur, ‘hayalim’ dediği yeni işini de açıkladı.

Merve Boluğur’un yeni işi

Bundan sonra sadece oyuncu değil iş kadını kimliği ile de dikkat çekeceğinin sinyalini veren Merve Boluğur, kozmetik sektörüne adım attığını açıkladı ve “Hayalimi gerçekleştirdim. Beni artık iş kadını ve oyuncu olarak göreceksiniz.” dedi. Merve Boluğur, “Yeni iş kurdunuz, peki yeni aşk da olur mu?” sorusuna “Özelimde mutlu olduğum insan olursa sizden saklamam.” şeklinde yanıt verdi. Ünlü oyuncu, ilk olarak ruj satacak.

Merve Boluğur aşk iddialarını reddetmişti

Geçtiğimiz aylarda Murat Dalkılıç ile olan iki yıllık evliliğini noktalayan Merve Boluğur, yeni aşka yelken açtığı haberleri ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak aşk dedikodularını kesin bir dille yalanladı. Merve Boluğur, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafına “Arkadaşlar yalan yanlış haberler dolaşıyor. Bende sizlerden duyuyorum. Hayatımda biri olsa zaten herkes bunu bilir.” notunu yazdı. Merve Boluğur’un adı, komşusu olan Emir Aydemir ile birlikte anılmıştı.

Merve Boluğur kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler