Ana SayfaÜnlülerAleyna'yı beğeniyorum. Ama...

İlgili Postlar

Aleyna’yı beğeniyorum. Ama…

Usta sanatçı Muazzez Abacı, Sezenim’in Şarkıları albümü için imza günü düzenledi. Elli yılık sanat hayatı boyunca ilk kez bir imza günü düzenleyen Abacı, Aleyna Tilki hakkında da açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Sanat hayatında elli yılı geride bırakan sanatçı Muazzez Abacı, yeni albümü Sezenim’in Şarkıları ile ilk imza gününü gerçekleştirdi. Abacı, sanat kariyerinin ilk imza gününü Kanyon D&R’da gerçekleştirdi.

Kitap yazacak mı?

Hayranlarının sorularını içtenlikle yanıtlayan Muazzez Abacı, “Hiç kitap yazmayı düşündünüz mü?” sorusunu “Kızım Saba da söylüyor ‘Yaz anne’ diyor. Yaşandı bitti, afişe olsun istemem. Kendimden bile saklarım sırlarım.” şeklinde bir yanıt verdi.

Aleyna Tilki’yi beğeniyorum

Muazzez Abacı, yeni nesil şarkıcılardan kimi beğendiği şeklindeki soruya ise, Aleyna Tilki’nin adımı vererek başladı ve “Allah vergisi, herkesin kendine göre kişiliği, dünyası, ses rengi var. Musikide veliaht olmaz. Türkiye’de bol kepçe sanatçı yetişmiyor. Ünlüler var onlar bugün ünlü yarın değil. Öbür gün başkası ünlü. Aleyna şirin bir kız. Ama yarın ne olur, kalıcı şeyler yapar mı onu bilemem.” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler