Ana SayfaÜnlülerEmina Sandal'dan koruma kararı!

İlgili Postlar

Emina Sandal’dan koruma kararı!

Mustafa Sandal ile boşanma aşamasında olan Emine Sandal, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Emina, kendisine yönelik tehdit, şiddet, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunulmaması talebinde bulundu. Detaylar haberimizde…

Emina Sandal mahkemeye başvurdu

Boşanma aşamasında olmaları ile magazin basınının gözünün üstünde olduğu Mustafa Sandal ve Emina Sandal cephesinde yeni gelişme. Emina Sandal’ın, hakkında yapılan haberlerin asılsız olduğu iddiası ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak kendisine yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren davranış ve sözlerde bulunulmaması için talepte bulunduğu iddia edildi.

Mahkeme haklı buldu

İstanbul Aile Mahkemesi’nin, Emina Sandal’ın talebini değerlendirip 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun kapsamında haklı bulduğu ve kararın ihlal edilmesi durumunda ihlal eden kişi ya da kurumların tazyik hapsine çarptırılmasına karar verdiği iddia edildi.

Mustafa Sandal ve Emina Sandal’dan boşanma açıklaması

Boşanma aşamasında olan Mustafa Sandal ve Emina Sandal çifti, geçtiğimiz haftalarda ortak bir açıklama yaparak boşanma kararlarını duyurdu. Mustafa Sandal ve Emina Sandal’ın ortak boşanma açıklaması şu şekildeydi:

Dünkü ortak açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere boşanma sürecinde olduğumuz doğrudur ve yakında evlilik birliğimizi medenice sonlandıracağız. Bundan sonra hayatımıza iki yakın dost ve “Yaman ile Yavuz’un anne-babası” olarak devam edeceğiz. Biz bu süreci çocuklarımıza zarar gelmeyecek şekilde ve bir anne-babaya yakışır biçimde atlatacağız. 14 yıllık birlikteliğimiz boyunca aşk, sevgi ve saygıyla birbirimize sadakat içinde evliliğimizi yaşadık. Bu ayrılığın tek sebebi maalesef aramızdaki aşkın zamanla tükenmesidir. Başka ikinci bir sebebi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır. Özellikle belirtmek isteriz ki, birbirimize olan sevgi ve saygımız sonsuza dek bakidir ve öyle de kalacaktır.

Biz bugüne kadar aile kurumuna saygıyla yaklaştık, bu süreç boyunca aynı saygıyı sizlerden de rica ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

MUSTAFA & EMİNA

Villa’yı Emina’ya bırakacak

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın, 2010 yılında 1,5 milyon dolara satın aldığı, şu anda 15 milyon lira değerinde olan Çubuklu Vadi Evleri’ndeki 4 katlı villasını, boşanmak üzere olduğu eşi Emina Jahovic’e bırakacağı iddia edildi.

Emina Sandal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler