Ana SayfaÜnlülerBeynine pıhtı atan Kadir İnanır, ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi!

İlgili Postlar

Beynine pıhtı atan Kadir İnanır, ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi!

Usta sanatçı Kadir İnanır, beynine pıhtı atmasının ardından geçirdiği ameliyat sonrasında ilk görüntülendi. Normal yaşamına adapte olan İnanır, gezerken basın mensuplarının objektifine takıldı. Detaylar haberimizde…

Kadir İnanır ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz haftalar beynine pıhtı atması sonucunda hastaneye kaldırılan, apar topar ameliyata alınan ve bir süre yoğun bakımda tedavi edilen usta sanatçı Kadir İnanır, hastaneden taburcu olduktan sonra ilk kez görüntülendi. Normal hayatına geri döndüğü dikkat çeken İnanır, hayat arkadaşı Jülide Kural ile birlikte Nişantaşı’nda turlarken basın mensuplarının objektifine yansıdı.

Basın açıklaması yapıp her şeyi anlatacağım

Bir anda karşısında patlayan flaşları gören Kadir İnanır gerildi. Jülide Kural’ın uyarıları ile sakinledi. Yaşadığı zorlu günlerin ardından iyi görüntüsü ile sevenlerinin içine su serpen Kadir İnanır, soru sormak isteyen basın mensuplarına “Daha sonra basın açıklaması yapacağım, her şeyi anlatacağım.” açıklamasını yaptı.

Kadir İnanır bir ameliyat daha olacak

Kadir İnanır, geçtiğimiz haftalarda beynine pıhtı atması ile evinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Apar topar ameliyata alınan İnanır, bir süre de yoğun bakımda tedavi gördü. Geçtiğimiz günlerde tedavi olduğu hastaneden taburcu olan Kadir İnanır’ın doktoru Prof. Dr. Ergun Demirsoy, “Beyne giden bir damar olduğu için felç kalma riski var. Çok dikkat edilmesi lazım.” şeklinde bir açıklama yaptı ve “Yaptığımız tahlillerde beyne giden şah damarında ciddi bir hasar tespit ettik. Daha sonra felç riskiyle karşılaşmaması için o damarı temizleyeceğim. Ancak beyne giden bir damar olduğu için operasyon sırasında da felç kalma riski var. O nedenle çok dikkat edilmesi lazım ama en iyi şekilde halledeceğiz. Ameliyat öncesi tüm hazırlıklar yapıldı. Kadir Bey’i dinlenmesi için evine gönderdik, önümüzdeki hafta ameliyatı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Nişantaşı’nda hayat arkadaşı Jülide Kural ile birlikte turlarken habercilerin objektifine yansıyan Kadir İnanır, gayet sağlıklı görünüyordu. Zor günleri atlattığı dikkat çeken usta oyuncu, daha sonra bir basın açıklaması yapacağını ve yaşadığı her şeyi anlatacağını ifade etti. Hastalığı süresinde Kadir İnanır için endişelenen hayranları, usta oyuncuyu sapasağlam ayakta görünce rahat bir nefes aldı.

Kadir İnanır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler