Ana SayfaDedikoduSeren Serengil Sahnede 'Evet' Dedi

İlgili Postlar

Seren Serengil Sahnede ‘Evet’ Dedi

Seren Serengil Sahnede ‘Evet’ Dedi

Seren Serengil, hiçbir şeyden haberi olmadan sevgilisi Yaşar İpek’in sahnesine katıldı. Bir anda sevgilisi tarafından sahneye davet edilen Seren Serengil, ne olduğunu anlamaya çalışırken evlilik teklifi geldi. Şaşırdığı ve çok sevindiği her halinden belli olan Seren Serengil’in cevabı ise ‘evet’ oldu.

Gecenin Sonuna Doğru Sahneye Davet Edildi

Kıbrıs’ta sahne alan sevgilisini yalnız bırakmayan Seren Serengil, Yaşar İpek’in çıktığı mekanda bulundu.Gecenin sonlarına doğru kendisini dinleyenler arasında bulunan sevgili Seren Serengil’i sahneye davet eden Yaşar İpek, bir sürpriz yaşarak evlilik teklifinde bulundu. Aldığı teklife “evet” yanıtını veren Seren Serengil ve Yaşar İpek, konuklar tarafından uzun süre alkışlanarak tebrik edildi.

Bu anların çekildiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşan Seren Serengil,” Sahneye beni çağırdı bende şarkı söylememi istediği için çağırıyor zannettim ki istemediğimi bilir çıkmam hiçbizaman onu seyretmeye gittiğimde! sahneye zorla çıkarınca beni bende ona kızdım “napıyorsun sen diye?” yüzüğü uzatınca anladım meğer bunları planlamış,Hayatımın en unutulmaz anını !!utancımdan ne yapacağımı şaşırdım ama çok mutluyum…” yazarak o andaki duyguları sevenleriyle paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler