Ana SayfaDedikoduAldatılmayı Her Türlü Kabul Ederim, Tek Gecelik İlişki Yaşayabilirim

İlgili Postlar

Aldatılmayı Her Türlü Kabul Ederim, Tek Gecelik İlişki Yaşayabilirim

Aldatılmayı Her Türlü Kabul Ederim, Tek Gecelik İlişki Yaşayabilirim

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, çok konuşulacak sözlere imza attı. Verdiği röportajda tek eşliliğe inanmadığını belirten ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, “Aldatılmayı her türlü kabul ederim. Tek gecelik ilişki yaşayabilirim” diyerek bir tartışmayı başlatmış oldu.

“Aldatılmayı Her Türlü Kabul Ederim”

Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından sık sık söz ettiriyor. Paylaştığı pozlarla ünlü isimleri taklit ettiği yönünde eleştirilere maruz kalan Eliz Sakuçoğlu hiçbirini ciddiye almıyor. Yakışıklı popçu Murat Boz’la yaşadığı aşkla hayatımıza giren Eliz Sakuçoğlu, bu sefer verdiği röportajla adından söz ettireceğe benziyor.

Eliz Sakucoğlu “Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim.” diyerek birçok kadının tepkisini çekecek açıklamalarda imza attı. Aşk için Roma’yı bile yakabileceğini söyleyen ünlü stil danışmanı “Tek gecelik aşk yaşayabilirim. Bekar bir kadın olarak istediğimi yapabilirim” diyerek alışık olmadığımız söylemlere imza attı. Eliz Sakuçoğlu’nun bu sözleri çok tartışılacağa benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler