Ana SayfaDedikoduMetin Hara: Adriana Hamile...

İlgili Postlar

Metin Hara: Adriana Hamile…

Metin Hara: Adriana Hamile…

Adriana Lima ile yaşadığı aşkla uzun süredir gündemde olan Metin Hara ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haklarında çıkan haberler hakkında konuşan Metin Hara, “ilişkimizi basından takip ediyoruz” diyerek dert yandı.

“İlişkimizi Basından Takip Ediyoruz”

Adriana Lima ile yaşadığı hakkında sık sık magazin gündeminde olan Metin Hara, Oylum Talu’nun sunduğu programa konuk oldu. 35 yaşındaki yazar, Adriana Lima ile yaşadığı ilişki hakkında, “Çıkan bazı haberler üzüyor. Bir bakıyoruz Adriana ile ayrılıyoruz. Bir bakıyoruz Adriana hamile… Bir kez bile ayrılmadık, Adriana hamile de kalmadı. İlişkimizi basından takip ediyoruz” diyerek dert yandı.

Metin Hara, “Hukuken ve güvenlik adına öyle şeyler yaşadık ki… Bunları hiç paylaşmadık. Evimize girildi, kapılar zorlandı, arabalarımıza çarpıldı. Ben Amerika’ya gidecektim, Adriana beni almak için Türkiye’ye geldi, onunla el ele uyuyalım diye. Amerika’da daha rahatız. Türkiye’ye geldiğinde göz önünde olmak istemiyoruz. O yüzden Adriana genellikle otelde kalıyor.” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler