Ana SayfaÜnlülerTarkan’ın Kızının Adı Belli Oldu

İlgili Postlar

Tarkan’ın Kızının Adı Belli Oldu

Ünlü şarkıcı Tarkan sosyal medya hesabından paylaştığı video ile baba olacağının müjdesini takipçilerine vermişti. Yayınladığı video ile çok konuşulan Tarkan, videoda “Bir süredir yazılıp çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de ‘doğru mu, değil mi?’ diye soruyorlar. ‘Değil, yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet doğru, baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim” ifadelerini kullanmıştı. Pınar Tevetoğlu’yla evli olan sanatçının bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilmişti. Babalık heyecanı yaşayan popçunun kızına koyacağı isim de belli oldu. Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”37942″]

Kız Babası Olacak

2016 yılında Pınar Dilek ile hayatını birleştiren megastar Tarkan, baba olmaya hazırlanıyor. 5 ay sonra bebeğini kucağına alacak çift, çocuk odasından kıyafete kadar hazırlık yapıyor. Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu’nun bebeği kız olacak.

[affiliate_news id=”2491″]

Bebeğin İsmi Lidya

Babalık heyecanı yaşayan Tarkan’ın kızına koyacağı isim belli oldu. Seda Sayan’ın programında, Tarkan-Pınar Tevetoğlu çiftinin doğacak kızlarına Lidya ismini koyacağı konuşuldu.

Peki Lidya İsminin Anlamı Ne?

Sanatsal yeteneklere sahip olan, hassas, duygusal, kırılgan bir kişiliğin yanı sıra iş hayatında hırslı, zorluklara direnen, atılgan ve enerjik olan fakat geçmişte yaşadığı sıkıntıları unutamaması sebebiyle temkinli davranan bir kişilik enerjisine sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler