Ana SayfaDedikoduAdriana Lima İstanbul’da! Müstakbel Kayınvalidesi ile tanıştı!

İlgili Postlar

Adriana Lima İstanbul’da! Müstakbel Kayınvalidesi ile tanıştı!

Geçtiğimiz yazın magazin gündemine oturan çift İstanbul’da.Adriana Lima İstanbul’da! Müstakbel Kayınvalidesi ile tanıştı!

Metin Hara Ailesiyle Tanıştırdı !

Ünlü yazar Metin Hara, dünyaca ünlü Adriana Lima, Amerika’da yaptıkları tatilden sonra İstanbul’a geldi.Günlerdir ülkemizde bulunan ikili, akşam aileleriyle birlikte Arnavutköy’deki Sur Balık’ta yemek yedi.Adriana Lima’nın annesiyle tanışan Metin Hara, bu kez Adriana Lima’yı ailesi ile tanıştırdı.Yemekte annesi Mirey, babası Nisim, ablası Rosie, yeğeni Leo ile bir araya geldiler.

Kalabalık yemeğe geldikleri için dikkat çeken Hara ailesi, oğullarının ilişkisi hakkında sorulara yanıt vermedi.Adriana Lima’nın mekandan çıktığını görenler ise telefonlarına sarıldı.Hızlıca kiraladıkları araca 10 kişi binerek Four Seasons Otel’e gittiler.

5-17

Önce Adriana Lima Tanıştırmıştı

Son olarak Amerikan basının ortaya attığı ayrılık iddiasının hemen ardından, Adriana Lima’nın Metin Hara’dan hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bu iddianın etkisi daha geçmeden Metin Hara Adriana Lima’nın ailesi ile tanıştı.Adriana Lima’nın ailesi, sevgilisi Metin Hara’yı yemekte ağırladı. Öyle bir sofra kurmuşlardı ki, son derece özenliydi. Sofrada adeta yok, yoktu.

[affiliate_news id=”30729″]

 

adriana-lima2-2

Özlediğini Söylemişti !

Yaz aylarının çok konuşulan ikilisi, aşklarıyla damga vurmuşlardı.Adriana Lima, Instagram’da paylaştığı bir gönderide “Seni özlüyorum” yazısının altına elinde tuttuğu “Seni aramızdaki millerden çok daha fazla özlüyorum” yazılı bir kartpostal paylaştı.

[affiliate_news id=”40181″]

miss-yoo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler