Ana SayfaÜnlülerMuhteşem Yüzyıl paşası ünlü oyuncu uyuşturucudan tutuklandı

İlgili Postlar

Muhteşem Yüzyıl paşası ünlü oyuncu uyuşturucudan tutuklandı

Bugün düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Muhteşem Yüzyıl paşası ünlü dizi oyuncusu, 3 kardeşi ve bir arkadaşı emniyetteki yapılan işlemler sonrasında sevk edildikleri mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderildi.

[affiliate_news id=”43180″]

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Behram Paşa’ rolüyle tanığımız genç oyuncu Adnan Koç, Adnan Koç’un üç kardeşi ve bir arkadaşı polisin yaptığı uyuşturucu baskınında uyuşturucu torbacısıyla birlikte gözaltına alındı. Baskın sırasında Adnan Koç uyuşturucuları polise vermemek için bir süre direndi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takibe aldıkları sosyete ve sanat dünyasına uyuşturucu satışı yaptığı belirtilen torbacı Sinan B’nin peşindeydi. Uyuşturucu satıcısının İçerenköy’deki bir kafede müşterilere uyuşturucu satmak üzere gittiğinin belirlenmesi üzerine ekipler tarafından takibe alındı. Torbacıdan aldığı 5 parça kokaini kardeşleri ve 1 arkadaşına götürdüğü belirlenen oyuncu Adnan Koç gözaltına alındı.  Baskın sırasında Adnan Koç’un polise direnmesi nedeniyle zor kullanılanarak göz altına alındı. Operasyonda Adnan Koç ile birlikte yine oyunculuk yapan kardeşi Mehmet Hayri, Ahmet ve Şeyhmuz Koç ile arkadaşı Mehmet Pınarbaşı gözaltına alındı.

Adnan Koç kimdir?

Ünlü Oyuncu ve İki Kardeşi Tutuklandı

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, genç dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin ‘Behram Paşa’sı Koç’u, 3 kardeşi, M.P. adlı bir kişiyi ve ünlülere uyuşturucu tedarik ettiği daha önce tespit edilen Sinan B.’yi gözaltına almıştı. Polisteki işlemler sonrasında bugün adliyeye sevk edilen Adnan Koç ve 2 kardeşi, savcılıkta yapılan sorgu ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler