Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer: Türk erkeklerinin yüzde 50'si biseksüel

İlgili Postlar

Zerrin Özer: Türk erkeklerinin yüzde 50’si biseksüel

Türk Pop müziğinin güçlü sesi Zerrin Özer; büyük tartışmalara açık iddialarla, bu sıralar gündeme geliyor. Şarkıcı Özer, yaptığı röportajda: Türk erkeklerinin yarısı biseksüel; toplum baskısından itiraf edemiyorlar. – Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı. – Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. – Ben devlet sanatçısıyım. TRT’de program da yaparım, Erdoğan’ı da severim. Kime ne! Sözleriyle olay oldu!

 

 

 

Zerrin Özer: Kızlar evlenene kadar bakire olmalı!

Pop müziğinin sevilen sesi Zerrin Özer, yeni single albümü ‘Beni Tanıma’ ile müzik piyasasındaki yerini aldı. Bu arada tam 26 kilo veren sanatçı, geçtiğimiz günlerde Posta gazetesinde Oya Çınar ile yaptığı röportajda, hayatından ve kendisinden bahsederken, sansasyona ve tartışmalara açık iddialarıyla da gündemde bomba etkisi yaptı. Kendisiyle yapılan söyleşide, aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Özer, bakın neler dedi…

Zerrin Özer kimdir?

“Menfaatsiz hiçbir ilişkiye inanmıyorum”

-İş dışında nasıl heyecanlar var hayatınızda? Aşk var mı?

“Ben aşka inanmıyorum ki… Menfaatsiz hiçbir ilişkiye inanmıyorum. Geçmişte güzel ilişkilerim oldu ama sonunda bana bunu dedirttiler.”

“Flörtlerim uzun sürer”

-Uzun zamandır kimseyle anılmıyor adınız…

“Her an bir erkeği ayartabilirim. Akrep burcuyum. Flörtözüm. Ama flörtlerim uzun sürer ve ilişkiye dönüşür.”

“Bu zamanda şefkat ve sadakat yok. Zaten Türk erkeklerin yüzde 50’si biseksüel.”

“Şefkat ve sadakat. Bu zamanda bunlar yok artık. O duyguyu özlüyorum. Bir de zaten Türk erkeklerin yüzde 50’si biseksüel.”

-Büyük bir iddia olmadı mı?

“Kızacaklar biliyorum ama gerçekleri söylüyorum. Bana hayat bunu gösterdi. Örf ve adetler o kadar baskın ki erkekler bunu itiraf edemiyorlar. Kim söyleyebilmiş ki Türkiye’de ‘Ben gay’im’ diye!”

“Çağ atlarken 100 yıl gerideyiz ama ahlaksızlıkta eşit ilerliyoruz”

-Ülkede bir özgürlük tartışması sürüyor. Siz kendinizi özgür hissediyor musunuz?

“Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Çağ atlarken çoğu konuda Amerika’nın 100 sene gerisinde kaldık ama maşallah ahlaksızlık konusunda onlarla eşit ilerliyoruz. Ahlaksızlık diz boyu. Özgür olmak her istediğini istediğin gibi yapma hakkı tanımaz. Öyle şeyler duyuyorum ki aklımı oynatıyorum. Karı-koca yanlarına üçüncü bir partner aramaya çıkanlar var! Bu özgürlük değil, sapkınlık. Ahlaksızlık!”

Röportajın Tamamı Merak Edenler İçin Devamı 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler