Ana SayfaÜnlülerTolgshow Da Şimdilik Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Tolgshow Da Şimdilik Veda Ediyor!

Yeni yayın döneminde geç de olsa başlatılan Tolgshow, reytinglerde beklentileri karşılayamadı. Bu konuda son dönemlerde farklı spekülasyonlar ortaya çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Televizyon dünyasına dair yorumları ile sıkı bir takipçiye sahip olan ve bu konuda pek çok bilinmeyeni ilk olarak köşesine taşıyan Mesut Yar, Tolgshow hakkında da bilgi verdi.

Tolgshow Ara Verecek

Mesut Yar Tolgshow için yaptığı açıklamasında programın 3 aylık bir tatil sürecine gireceğini söyledi. Tolga Çevik sunumu ile oldukça beğenilen ve yenilenen formatıyla pek çok kişinin izlemeyi tercih ettiği program olan Tolgshow, reytinglerde istenilen sonucu alamadığı için yaz dönemine çekilecek.

Tolgshow’un yeniden yayına başlayacağı tarihi de paylaşan Mesut Yar, programın Temmuz ayı itibari ile devam edeceğini belirtti. Fox kanal yönetiminin Tolga Çevik ve Tolgshow programını reyting nedeniyle bitirmek istemediği ve bu nedenle de ara verme kararı aldığı bu gelişme ile öğrenilirken henüz Tolga Çevik cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Fox TV’de yayınlanmaya başladığı yeni yayın döneminde konuklar alarak dikkat çeken Tolga Çevik’in yaz döneminde daha yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Tolga Çevik Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler