Ana SayfaÜnlülerSöz 40. Bölüm 2.Fragmanı Yürekleri Dağlayacak! Hafız...

İlgili Postlar

Söz 40. Bölüm 2.Fragmanı Yürekleri Dağlayacak! Hafız…

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Söz’ 40. bölümüyle de izleyiciyi ekrana kilitleyecek. İzleyiciye duygusal anlar yaşatacak olan dizide geçtiğimiz haftalarda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hafız’ın durumunun kritik olduğu açıklanmıştı. Söz dizisinin yayınlanan 40. Bölüm 2. Fragmanı Hafız’ın yaşamını yitireceğini gösterdi. Söz 40. Bölümüyle bu akşam Star’da…

Terör örgütlerinin ülke üzerinde yarattığı sıkıntıları konu alan Söz dizisinin ekranlara gelecek olan 40. yeni bölüme dair önemli ipuçları içeren 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. Söz fragman videosu Hafız’la ilgili kötü haberi alan timin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağını gösterdi. Tedavisi süren Hafız’la ilgili haberi alan timin tamamı gözyaşları içerisinde kalacak. Hafız’a ait eşyaları toplayan timdeki isimlerin duygusal anları Söz 40. bölüme damga vuracak.

Söz Dizisi Fragman Videosu

Bahar ve Yavuz arasında yaşanan kısa süreli tartışma ikilinin birbirlerine karşı sert ifadeler kullanmasıyla sonuçlanmıştı. Öte yandan Hafız’ın durumu nedeniyle bir süredir üzgün olan tim bu kez tamamen yıkılacak. Genç askerin hayatını kaybetmesi timdeki arkadaşlarının gözyaşlarına neden olacak.

Söz 40. Bölüm Özeti

2 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan  dizinin 40. Bölümünde Hafız şehit oluyor…

Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır.

 

Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Nihat Altınkaya gibi önemli isimlerin rol aldığı Söz dizisinin son bölümünde, Hafız komutasındaki Tim, Yavuz’un uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, Agah’ın sigorta şirketinden aldığı bilgi tüm gerçekleri su yüzüne çıkarmıştı.

Derman, Medusa planını bir adım daha öteye taşıyacak bilgiye sahiptir artık. Bu bilgi aynı zamanda birçok masumu canından edecek bir saldırının fitilini ateşler. Müfit’i kaçırarak üzerine çalıştığı projeyi bir silaha dönüştürmeyi başaran Derman artık binlerce can alacak bir güce sahip olmanın eşiğindedir. Yavuz komutasındaki Tim, Derman’ın yapacağı saldırıyı önlemek için görevlendirilir. Yavuz’un tüm çabalarına rağmen Bahar kararından dönmemekte ısrarcıdır. Bahar’ın yapmak üzere olduğu hamle, Yavuz ve Bahar’ın ilişkisini geri dönülmez bir yola sokacaktır.

Söz 40. Bölüm Fragman

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler