Ana SayfaDedikoduHande-Seren Barıştı! Demet'in Tepkisi Ne Olacak?

İlgili Postlar

Hande-Seren Barıştı! Demet’in Tepkisi Ne Olacak?

Hande-Seren Barıştı! Demet’in Tepkisi Ne Olacak?

Bilindiği üzere yakın arkadaş olan Seren Serengil ve Demet Akalın’ın arası oldukça bozuk. Aynı zamanda, Hande Yener ile mahkemelik olan Seren Serengil dün akşam Hande Yener ile bir araya gelince bu olay Demet Akalın’a nispet gibi düşünüldü. Peki Demet Akalın’ın bu olaya yorumu ne oldu? Hande ve Seren’i kim barıştırdı?

Seda Sayan, İkilinin Arasındaki Buzları Eritti!

İkilinin arasındaki tartışma Hande Yener’in radyolarda en çok çalınan isim olmasıyla başlanmıştı. Seren Serengil, bu sonuçlara inanmadığını belirtip konuyu araştıracağını söyleyerek tartışmayı alevlendirmişti. Serengil’in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil’in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden “Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor” notuyla paylaşmıştı. İkili daha sonra mahkemelik olmuştu.

Konu biraz durulup, üzerinden zaman geçince Seda Sayan devreye girdi. İkilinin arasındaki buları eritmek isteyen Seda Sayan bir balıkçıda buluşturdu. Burada konuşup buzları eriten ikiliden Seren Serengil sosyal medya hesabında “Bir tesadüf barışı getirdi. Bugün kızkıza, başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Bir masada Hande, bir masada Seda abla ile rastlaşınca Seda abla ve Örfi bey, “Siz artık barışın” dediler, biz de barıştık. Darısı kalan küslerin başına” paylaşımında bulundu.

Demet Akalın’dan İlk Tepki, Takipçisinin Yorumunu Beğenerek Geldi

Hande Yener ile olan düşmanlığını her fırsatta dile getiren Demet Akalın, bir zamanlar yakın arkadaşı olan Seren Serengil’in barışmasına tepki gösterdi. Henüz sessiz kalan güzel popçu tepkisini bir takipçinin yorumunu beğenerek dile getirdi.

Demet Akalın’ın takipçisinin, “Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil, Hande Yener ile paylaşıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni.” yaptığı yorumu beğenerek tepkisini ortaya koydu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler