Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın yanından kaçan Kedicik'ten bomba itiraflar! Kedicikler hapis mi?

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın yanından kaçan Kedicik’ten bomba itiraflar! Kedicikler hapis mi?

Adnan Oktar’ın yanından kaçan kediciklerinden Ceylan Özgül, sosyal medyada bomba gibi açıklamalarda bulundu. Ceylan Özgül, anlattıkları ile hapis gibi bir hayat sürdürdüklerini akıllara getirdi. Adnan Oktar, kediciklerini zorla mı tutuyor? Detaylar haberimizde…

Ceylan Özgül Adnan Oktar’ın yanından kaçtı mı?

Sık sık yaptıkları ve söyledikleri ile gündeme gelen Adnan Oktar, bu defa yanından terlik ve bornozu ile kaçtığını iddia eden kediciği ile gündeme geldi. Adnan Oktar’ın en gözde kediciklerinden biri olan Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından terlik ve pijamaları ile kaçtığını iddia etti.

Ceylan Özgül’den bomba iddialar

Kaçış iddiası ile Türkiye’nin gündemine oturan Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından inanılmaz iddialarda bulunuyor. Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, “20 yılda bir kez bile mahalle bakkalını görmeyen, eczaneden ilaçlarını kendisi alamayan, yıllar önce değişen Türk Lirası’nı tanımayan, doktor muayenesinde bile tek başına bırakılmayan kişi özgür müdür? Bir insan saçının modelinden kilosuna kadar başkası karar veriyorsa ne yiyeceğinizden ne okuyacağınıza kadar başkası karar veriyorsa bu nasıl özgürlük anlayışı? Size sorulan sorulara ‘Ben özgür irademle buradayım’ diye cevap vermek özgürlük değildir.” şeklinde açıklamalar yaptı.

Bomba olay: Kedicik Ceylan Özgül, terlik ve bornozla Adnan hocanın yanından kaçtı!

İstedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar

Ceylan Özgül, sosyal medyada çok ses getiren paylaşımlarından birinde “Dikkat edin sizi kaydedecekler. Gizli kameralarla, açık kameralarla kaydedecekler. AVM’lerde resimlerinizi çekecekler. Sonra onların üzerinde oynayacaklar ve istedikleri amaca hizmet etmezseniz aleyhinize kullanmaya kalkacaklar. Korkmanıza gerek yok şeytanın hilesi zayıftır.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Tülay Kumaşçı, Ceylan Özgül’ü yalanladı

Ceylan Özgül’ün, Adnan Oktar’ın yanından terlik ve bornozu ile kaçtığını iddia etmesi üzerine, Adnan Oktar’ın bir başka kediciği Tülay Kumaşçı sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayarak Ceylan Özgül’ün kendi isteği ile evden ayrıldığını ve babasının yanına gittiğini iddia etti.

Adnan Oktar’ın yanından bornoz ve terlikleri ile kaçtığını iddia eden kedicik Ceylan Özgül’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile iddia ettikleri, ortalığı karıştırdı. Özgül’ün açıklamalarından, “Adnan Oktar kedicikleri zorla mı tutuyor?” şeklinde sorulara gündeme geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler