Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Okan Kurt’tan uzaylı dansı!

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan uzaylı dansı!

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da uzaylı dansı modasına uydu. Ünlü çift, evinin salonunda uzaylı dansı yapıp videosunu çekti ve yayınladı. Onlara minik kızları Hira da eşlik etti. İşte detaylar…

[affiliate_news id=”879″]

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da sosyal medyanın yeni akımı uzaylı dansına ayak uydurdu. Aktif sosyal medya kullanıcısı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile birlikte uzaylı dansı yaptı. Ünlü çiftin kızları Hira da anne babası ile birlikte uzaylı dansı yaptı.

[affiliate_news id=”42864″]

İşte Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinden uzaylı dansı…

https://www.youtube.com/watch?v=WX1Z_ffmYXs

Demet Akalın, son olarak Hande Yener ve Seren Serengil barışmasına verdiği tepki ile gündeme gelmişti. Seren Serengil ve Hande Yener küslerdi. Araya, Seda Sayan’ın girmesi ile buzları eritip barıştılar. Hande Yener ve Seren Serengil’in arasının bozulmasının nedeni neydi? Hande Yener’in son dönemlerde radyolarda en çok şarkısı çalınan isim olduğunu açıklamasının ardından Seren Serengil, buna inanmadığını söylemiş, bu işin ğeşini bırakmayacağını ifade etmişti. Seren Serengil’in bu sözlerinin ardından Hande Yener hemen harekete geçmiş ve Seren Serengil’in yıllar önce çekilmiş üstsüz fotoğrafını sosyal medya hesabında “Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor.” notu ile paylaşmıştı. Bu olay, Yener ve Serengil savaşının fitilini ateşlemişti. İki ünlü isim, olayın ardından mahkemelik olmuştu.

[affiliate_news id=”37932″]

Seda Sayan, Hande Yener ve Seren Serengil’i barıştırdı. İki ismi yemekte bir araya getiren Sayan, aralarındaki buzların erimesine yardımcı oldu. Seren Serengil, Hande Yener ile barıştıklarını sosyal medya hesabından yaptığı “Bir tesadüf barışı getirdi. Bugün kız kıza, baş başa bir yemek yiyelim dedik. Bir masada Hande, bir masada Seda abla ile rastlaşınca Seda abla ve Örfi bey, “Siz artık barışın” dediler, biz de barıştık. Darısı kalan küslerin başına.” paylaşımı ile duyurmuştu.

Demet Akalın, Seren Serengil ve Hande Yener barışmasının ardından sosyal medya hesabından yapılan “Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil Hande Yener ile barışıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni.” yorumunu beğenerek tepkisini ifade etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler