Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 22-28 Ekim

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 22-28 Ekim

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 22-28 Ekim Geçtiğimiz hafta yaşanan hareketli günlerin sonuna gelindi. Magazin camiasında sular öyle bir aktı ki… Ünlüler, çarpıcı haberler ile gündeme geldi, günlerce konuşuldu. İşte geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 22-28 Ekim…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 15-21 Ekim

İkinci Sayfa’nın Kanalı Değişti!

Teve2’nin başarılı magazin programı 2. Sayfa’nın yayın kanalı değişti. Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla ‘2.Sayfa’ artık Kanal D’de ekrana gelecek.

Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e Büyük Vefa Örneği!

Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e büyük vefa örneği! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer için nasıl büyük bir özveride bulundu? Bununla ilgili olarak Nurgül Yeşilçay neler söyledi?

5 Yıllık Aşta Mutlu Son!

28 yaşındaki güzel oyuncu Hazal Kaya, Leyla ile Mecnun dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 5 senedir birliktelik yaşıyor. Dizide hiçbir zaman Leyla’sına kavuşamayan Mecnun karakterinin mimarı Ali Atay, gerçek hayattaki Leyla’sı ile hayatını birleştirme kararı aldı.

Mehmet Ali Erbil’in Doktorundan Flaş Karar!

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu tüm hayranlarını ve sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Maslak’ta özel bir hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, adeta ziyaretçi akınına uğradı. Evinde banyoda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil’in durumu iyiye gidiyor. Yoğun bakım ünitesinde olan 61 yaşındaki şovmenin tedaviye cevap verdiği ve doktorların Mehmet Ali Erbil’i bugün uyandırma kararı aldığı öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil’in Eski Sevgilisi Nevin’den Açıklama Geldi!

Evinin banyosunda düştükten hemen sonra ‘Kaçış Sendromu’ rahatsızlığından dolayı yoğun bakımda tedavi altına alınan Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisi Şarkıcı Nevin Şimşek, sağlık durumu hakkında konuştu. Eski sevgili Nevin neler söyledi?

Bir Zamanlar Çukurova’da Rol Alan Gülten Sinsi Mi? Saf Mı?

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Dizi hikayesi kadar başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Dizinin Gülten’i başarılı oyunculuğu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dün akşam ekrana gelen 7. bölümde Gülten’in yaptıklarına kimse akıl sır erdiremedi!

Yoğun Bakımda Olan Cem Özer’in Doktorundan Açıklama!

Usta oyuncu Cem Özer, şu sıralar Sinan Çetin’in yönettiği ’İstasyon’ filminin çekimlerinde yer alıyordu. Afyonkarahisar’da, Sinan Çetin’in yönettiği ’İstasyon’ filminin çekimleri sırasında rol gereği setteki çukura düşen Cem Özer zor anlar yaşadı! Cem Özer’in sağ ayağı iki yerinden kırıldı. Bu fena kaza sonucu, Cem Özer hastaneye kaldırılmıştı. İstasyon filminin setinde düşüp bacağını kıran ve daha sonra ise yoğun bakıma alınan Cem Özer’in doktoru açıklama yaptı!

Gülperi Dizisinin Büyük Zaferi!

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı Show TV’nin yeni dizisi Gülperi izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. 26 Ekim Cuma gününün reyting sonuçlarında zirvenin sahibi oldu.

Deli Aşk filmi televizyonda ilk kez! Ne zaman, hangi kanalda?

Deli Aşk filmi televizyonda ilk kez! Vizyonda fırtınalar estiren Deli Aşk filmi, şimdi de televizyon izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deli Aşk filmi için geri sayım başladı. Deli Aşk filmi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? İzleyiciler, film ziyafeti için ekran başına geçmeye hazırlansın.

Kenan Doğulu: Beren’i Unuttum!

Kenan Doğuluve Beren Saat geçen akşam Asmalımescit’te ailesi ve dostları ile birlikte yemek yedi. 44 yaşındaki şarkıcı restoran çıkışında muhabirlerin sorularını cevaplamadan koşar adımlarla aracına bindi. Kenan Doğulu, 20 saniye sonra aracının kapısını açıp yardımcısına seslendi: “Vahdet! Beren nerede? Beren’i unuttuk!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler