Ana SayfaDizilerDeli Aşk filmi televizyonda ilk kez! Ne zaman, hangi kanalda?

İlgili Postlar

Deli Aşk filmi televizyonda ilk kez! Ne zaman, hangi kanalda?

Deli Aşk filmi televizyonda ilk kez! Vizyonda fırtınalar estiren Deli Aşk filmi, şimdi de televizyon izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deli Aşk filmi için geri sayım başladı. Deli Aşk filmi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? İzleyiciler, film ziyafeti için ekran başına geçmeye hazırlansın. Detaylar haberimizde…

Deli Aşk filmi televizyonda ilk kez!

Pelin Akil, Emrah Kaman, Şafak Pekdemir gibi ünlü oyuncuların baş rolünde yer aldığı Deli Aşk filmi, geçtiğimiz yıl vizyona girdiği anda beyazperdede fırtınalar estirmişti. Deli Aşk filmi, sıra dışı konusu, usta oyuncuların performansı ile sinema tutkunlarından tam not almayı başarmıştı. Film, hayranlıkla izlenmişti.

Ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Deli Aşk filmi, beyazperdeden sonra şimdi de televizyon ekranlarında yayınlanacak. Deli Aşk, bu akşam TV 8 ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Bu akşam saat 20: 45’te TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Deli Aşk filmi için geri sayım başladı.

Deli Aşk filmi konusu

Maraş dondurmacısı Ekrem’in (Emrah Kaman), sevdiği kız Neşe’nin (Pelin Akil) kalbini kazanabilmek için yaptıkları ve bu sırada başına gelen komik olaylar anlatılıyor.

Ekrem, Adana’da yaşayan bir Maraş dondurmacısıdır. Neşe isimli bir kıza aşıktır; bu aşk onun başına fazlasıyla bela açacaktır. Olayların gelişim hikayesi de bu tek taraflı aşk çemberinde dönmektedir.

Emrah Kaman ve Murat Kaman’ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz’ın yapımcılığını yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu gibi isimler yer alıyor.

Cem Yılmaz’ın usta elini değdirdiği ve muhteşem bir sonuç çıkardığı Deli Aşk filmi, şimdi de televizyon izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında bu akşam film fırtınası esecek. Deli Aşk filmini merakla bekleyenler ekran başına.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler