Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Doktorundan Flaş Karar!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Doktorundan Flaş Karar!

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu tüm hayranlarını ve sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Maslak’ta özel bir hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, adeta ziyaretçi akınına uğradı. Evinde banyoda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil’in durumu iyiye gidiyor. Yoğun bakım ünitesinde olan 61 yaşındaki şovmenin tedaviye cevap verdiği ve doktorların Mehmet Ali Erbil’i bugün uyandırma kararı aldığı öğrenildi. İşte Detaylar…

Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumu Nasıl? Sevenlerinden Dua İstiyorlar!

Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi…

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak’ta götürüldüğü hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmıştı. Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka açıklamasında, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz, beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim.”

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Mehmet Ali Erbil’i yoğun bakım ünitesinde bir tek kızı Sezin Erbil’in ziyaret edebildiği öğrenildi…

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak’ta götürüldüğü hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Doktorlar, Mehmet Ali Erbil’i uyandırarak genel durumunu gözleyecek. Ancak usta sanatçının bir süre daha yoğun bakımda kalacağı öğrenildi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i yoğun bakım ünitesinde bir tek kızı Sezin Erbil’in ziyaret edebildiği ve ünlü şovmenin kızına tepki verebildiği de iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler