Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu Nasıl? Sevenlerinden Dua İstiyorlar!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumu Nasıl? Sevenlerinden Dua İstiyorlar!

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak’ta götürüldüğü hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil’in doktorundan açıklama… Detaylar haberimizde…

Erbil’in sağlık durumunu kızı Sezin Erbil açıkladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak Maslak’ta bir hastaneye götürülmüştü. Yapılan kontrollerden sonra Erbil’in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı kanısına varılmıştı. Acil ameliyat olan Erbil’in tedavisine yoğun bakımda devam edilmişti.. Ünlü şovmenin doktoru, önümüzdeki günlerde Erbil’i ikinci kez ameliyata alacaklarını söylemişti.

Beş gündür tedavisi yoğun bakımda sürdürülen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumunu kızı Sezin Erbil açıkladı.  Hürriyet’ten İsmail Bayrak’a konuşan Erbil; ‘Babamın durumu kötü, lütfen herkes dua etsin. Düşmeye bağlı yapılacak ikinci ameliyatın şu anda çok önemi yok çünkü babamın kendi hastalığı ‘kaçış’ sendromu nüksetti. Doktorlar tedavisi için uğraşıyor. Biz de çaresizce bekliyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.’ dedi.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in doktorundan açıklama

Mehmet Ali Erbil’in 16 sene önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim.” dedi.

Allah bize ve sevenlerine bağışlasın inşallah!

Ünlü şovmenin kız kardeşi Prof.Dr. Yeşim Erbil ise abisinin son durumunu bu sözlerle anlattı: ‘Abimin yıllardır süren hastalığı damarlarındaki kanın plazma kısmının dokular içine sızması durumu. Sürekli aldığı özel serumlarla kontrol altındaydı. Aslında senelerdir bu çok ender hastalıkla mücadele içinde olmasına karşın hep duruma şükrederdi. Kaburga kırığı ve kanama çok ciddi bir travma oldu. Bu hastalık da şiddetli bir şekilde tetiklendi. Şu anda tetiklenen ‘kaçış’ hadisesi devam ediyor. Bu yüzden durumu ciddiyetini koruyor.Tedavisi sürüyor. Bu farklı bir hastalık olduğu için yanıt 24 saat içerisinde de verebilir 48 saat de olabilir ama daha uzun da sürebilir. Önceden ayda bir serum alıyordu bu hastalıkla ilgili, kontrol altındaydı ama şimdi kaburgası kırıkken tetikledi. Bu yüzden hazırlıksız olduğu için kontrol altına alınamadı. Pazartesi yapılması planlanan ameliyat bu gelişmeler üzerine iptal edildi.Herkesten dua etmesini istiyoruz. Çok seveni var, Allah sevenlerine bağışlasın. Ben inanıyorum atlatacak bu süreci.’

Sezin Erbil sosyal medya hesabından hayranlarından babası için dua istedi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler