Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Eski Sevgilisi Nevin'den Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Eski Sevgilisi Nevin’den Açıklama Geldi!

Evinin banyosunda düştükten hemen sonra ‘Kaçış Sendromu’ rahatsızlığından dolayı yoğun bakımda tedavi altına alınan Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisi Şarkıcı Nevin Şimşek, sağlık durumu hakkında konuştu. Eski sevgili Nevin neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’den Arda-Berkay Yorumu!

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil’den Bebek Aldıran Eski Sevgili Nevin’den İlk Açıklama!

Şarkıcı Nevin Şimşek, geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve eski hastalığının nüksetmesi sonucu yoğun bakımda alınan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Nevin Şimşek: ” Hakkımı Helal Etmeyecektim  Çok Üzüldüm Hakkım Varsa Helal Olsun”

Teve 2’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan şarkıcı Nevin Şimşek, şunları söyledi: “Geçmişte ne yaşamış olursak olsun bir insanının yoğun bakımda olduğunu sevinecek biri değilim. bana çok mesaj geldi ‘Senin ahını aldı ondan böyle oldu’ diye. Mali’nin hayatına giren 7 özel kadından biriyim. Ona kırgınlıklarım vardı hakkımı helal etmeyecektim ama böyle olmasına çok üzüldüm hakkım varsa helal olsun.

“Hastaneye Gidemedim”

Mehmet Ali Erbil’in abisine sordum ‘3 günde ben bir kere gördüm bize de göstermiyorlar’ dedi. Hepimiz insanız düşmez kalkmaz bir Allahtır. Allah şifa versin. Ayrıldıktan sonra dost kaldık görüşüyorduk, affetmiştim. Hastalık olunca çok üzüldüm inşallah iyi oldu. Haberi aldığımda hastaneye gidecektim ama bana saldırırlar diye korktum ondan gidemedim. O kadar olay yaşadık senin ne işi var yüzsüz demelerinden korktum.” dedi.

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den çarpıcı açıklama

Mehmet Ali Erbil: “Bebeği Hemen Aldır, ben Hastayım Bakamam”

Şarkıcı Nevin Şimşek, eski sevilisi Mehmet Ali Erbil’den 6,5 haftalık hamileyken bebek aldırmıştı. Nevin Şimşek, Mehmet Ali Erbil’in bebek için “Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler” dediğini de söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler