Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'i ziyaret eden Sinan Özen'den çarpıcı açıklama

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den çarpıcı açıklama

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den çarpıcı açıklamalar geldi. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Hala daha yoğun bakımda mı? Ameliyat oldu mu? Doktorları sağlık durumu ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? Mehmet Ali Erbil’i ziyarete giden Sinan Özen hangi açıklamaları yaptı? Detaylar haberimizde…

Kalp krizi geçiren Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden ilk açıklama geldi

Mehmet Ali Erbil kalp krizi geçirdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kalp krizi geçirdi. Bu sırada yere düşen Erbil’in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana geldi. Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı. Erbil, yoğun bakımda tedavi ediliyor.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil’in hastaneye kaldırıldığını duyan hayranları büyük bir endişe duyarken, hastaneden Erbil’in sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada “18 Ekim 2018 Perşembe günü düşme nedeniyle acil servise kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşme sonrası acil servisimize getirilmiştir. Yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir.” diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den açıklama

Mehmet Ali Erbil’in ziyaretine giden ünlü şarkıcı Sinan Özen, “5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda. Erbil’in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu.” diye konuştu.

Sinan Özen kimdir?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kalp krizi geçirdi. Bu sırada yere düşen Erbil’in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana geldi. Mehmet Ali Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı. Erbil, yoğun bakımda tedavi ediliyor. Hayranları sağlık haberlerini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler