Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı: Sevgilim Hiç Kıskanmıyor!

İlgili Postlar

Ebru Şallı: Sevgilim Hiç Kıskanmıyor!

Ebru Şallı: Sevgilim hiç kıskanmıyor! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, kurduğu yeni markası Ebru ile Arap dünyasına adım atmaya bu günlerde yeni iş projesi ve özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ebru Şallı’nın Romantik Anları

Ebru Şallı: Sevgilim hiç kıskanmıyor!

Ebru Şallı: Sevgilim hiç kıskanmıyor! Geçtiğimiz yıl yaz başında ilişki yaşamaya başlayan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, o dönemde Akkuş’un evli olmasından ötürü bir hayli tepki almıştı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında eşinden boşanan Uğur Akkuş, hiç vakit kaybetmeden Ebru Şallı ile nişan yüzüklerini takmıştı. Kısa bir süre sonra bir yılı aşkın bir zamandır birlikte olduğu sevgilisi Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Ebru Şallı, yeni markası Ebru’nun tanıtımı için basın karşısına geçti.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı: Sevgilim Hiç Kıskanmıyor
Ebru Şallı: Sevgilim Hiç Kıskanmıyor

Dubaili bir yatırımcıyla ortak oldu

Ebru isimli markası ile Arap dünyasına açılmaya hazırlana Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Suudi Arabistan, Dubai ve Abu Dabi’de 3 mağaza birden açacağını ifade eden Ebru Şallı, Dubaili bir yatırımcıyla ortaklık yaptığını ifade etti.

Şu an 37 kişiye istihdam sağlıyorum!

İstihdam sağladığını ifade eden Ebru Şallı, şunları söyledi:

“Bu işin milliyetçi bir yönü olduğunu düşünüyorum. Yabancı bir şirketin Türk insanına yatırım yapması ve dünyaya açılmasını desteklemesi önemli bir şey. Arap dünyasında pilatesle tanındım, bana ‘Egzersiz yapan kız’ diyorlar orada. Şu an 37 kişiye istihdam sağlıyorum.”

Bana saygısı ve güveni sonsuz

Özel hayatıyla ilgili olarak sorulan “Instagram’daki takipçileriniz arasında binlerce erkek de var. Sevgiliniz sizi kıskanmıyor mu?” sorusuna cevap veren ünlü model Ebru Şallı, “Hayır, henüz hiç kıskançlık yapmadı. Bana saygısı ve güveni sonsuz” yanıtını verdi.

Ekranlara geri dönüyor

Önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarına yeni bir programla geri döneceğinin müjdesini veren Ebru Şallı, Kanal D’de pilates programına başlayacağını söyledi.

Başlayacağı yeni program öncesi heyecanlı olduğunu ifade eden ünlü model, “Sloganımız belli; ‘Al Nefes Ver Nefes’. Kasımın ikinci haftasından itibaren her sabah ekranda kadınlarla birlikte püf püf yapacağız” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler