Ana SayfaÜnlülerGökhan'dan O Ses Türkiye Sorusuna İmalı Yanıt!

İlgili Postlar

Gökhan’dan O Ses Türkiye Sorusuna İmalı Yanıt!

Tam 5 sezon’dur ‘O Ses Türkiye”de jürilik yapan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, yarışmanın yeni jürisi sorulduğunda ilginç bir yanıt verdi. Gökhan’ın yanıtı ne oldu? Detayları Haberimizde..

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası

Gökhan Özoğuz’dan ‘O Ses Türkiye’ Jürisi Sorusuna İmalı Cevap Geldi!

O Ses Türkiye’de jürilik yaptığı dönemlerde sempatik tavırları ve sözleriyle dikkat çeken ve Türkiye’nin sevdiği Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler’de objektife yansıdı. Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye jürisinde yer alan Gökhan Özoğuz yarışmanın yeni ekibini nasıl bulduğu sorulması üzerine, “Televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum” ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

İlber Ortaylı’lı Yanıt..

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, “Ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün performansını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna İlber Ortaylı’lı bir yanıt verdi. Özoğuz şöyle konuştu: “Ben bu sezon O Ses Türkiye’yi hiç izlemedim. Zaten normalde televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum. Televizyona ayıracak vaktim de yok. O programda beş sene bulundum ve tadında bıraktım.”

gökhan özoğuz ile ilgili görsel sonucu

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası

“Çav Bella’nın Yorumu Uygun Değildi”

Şarkıcı Hilal Cebeci’nin Çav Bella şarkı klibini eleştiren Gökhan Özoğuz, o konuyla ilgili de açıklama yaptı: “Bence o tip eserleri yorumlarken biraz daha özen gösterilmeli. Ben halktan biri, bir dinleyici olarak o yorumun uygun olmadığı söylemek istemiştim.”

‘Çav Bella’ ile Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, Sonunda İsyan Etti!

gökhan özoğuz hilal cebeci ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler