Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay'dan Cem Özer'e Büyük Vefa Örneği!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e Büyük Vefa Örneği!

Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e büyük vefa örneği! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer için nasıl büyük bir özveride bulundu? Bununla ilgili olarak Nurgül Yeşilçay neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Nurgül Yeşilçay Cannes’ta büyük bir talihsizlik yaşadı

Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e büyük vefa örneği!

Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e büyük vefa örneği! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 6 yıl evli kaldığı sanatçı Cem Özer için büyük bir özveride bulundu.

Öceki gün düzenlenen Müslüm filminin galasına katılamayan Nurgül Yeşilçay, bununla ilgili sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Eski eşinin yoğun bakımda olmasından ötürü galaya katılamayacağını belirtti

Gülperi dizinde birlikte rol aldığı arkadaşı Timuçin Esen’in başrolünü oynadığı Müslüm filminin galasına katılamayan Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer’in yoğun bakımda olmasından ötürü galaya katılamayacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla filmin galasına neden gitmediği ile ilgili çıkabilecek dedikoduların önünü kesen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay şunları yazdı:

Cem Özer Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Nurgül Yeşilçay'dan Cem Özer'e Büyük Vefa
Nurgül Yeşilçay’dan Cem Özer’e Büyük Vefa

Canım partnerim döktürmüştür!

“Birazdan Müslüm filminin galası var! İlk defa seyirci ile buluşuyor! Timuçin’in harika oynadığına, filmin çok iyi olduğuna eminim! Canım partnerim döktürmüştür!

Ailecek içinde bulunduğumuz yoğun psikolojik durumdan dolayı, çocuğumun yanında olmam gerekiyor! Bu sebepten gidemiyorum maalesef!”

Cem Özer Kimdir?

Nurgül Yeşilay ve Cem Özer neden boşanmıştı?

26 Ekim 2004 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren çiftin, 2006 yılında da oğulları Osman Nejat Özer dünyaya gelmişti.

Boşanma nedenleri olarak fikren ve ruhen anlaşamadıklarını ifade eden çift, birbirinden maddi olarak birşey talep etmemişti.

İnsan olarak hala çok seviyorum

Boşanma kararı verdikleri dönemde yakın çevresine Cem Özer hakkında konuşan Nurgül Yeşilçay’ın şunları söylediği öğrenilmişti:

“Cem’i insan olarak hâlâ çok seviyorum. Şu anda ayrılık kararı almış olsak da Cem, hayatım boyunca görmek isteyeceğim biri. Hayatımda da iyi bir dostum olarak her zaman yeri var.”

Cem Özer’in geçtiğimiz günlerde aniden yaşadığı rahatsızlık yüzünden yoğun bakıma kaldırılmasıyla ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir gönderi paylaşıp dua istemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler