Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay Cannes'ta büyük bir talihsizlik yaşadı

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Cannes’ta büyük bir talihsizlik yaşadı

Nurgül Yeşilçay Cannes’ta büyük bir talihsizlik yaşadı. Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarına katılan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, büyük bir talihsizlik yaşadı. Nurgül Yeşilçay’ın başına ne geldi? Ünlü oyuncu, yaşadığı talihsizliğe bir çözüm bulabildi mi? Nasıl bir çözüm buldu? Detaylar haberimizde…

Nurgül Yeşilçay, Oğlu İle İngiltere’ye Gitti!

Nurgül Yeşilçay Cannes’ta büyük talihsizlik yaşadı

Şimdiler Gülperi dizisi ile televizyon ekranlarında boy gösteren başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve rol aldığı dizinin oyuncularıyla Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarına katıldı. Nurgül Yeşilçay, davetten bir gece önce büyük bir talihsizlik yaşadı. Ünlü oyuncunun elbisesi kurban gitti.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay yaşadığı talihsizliği böyle anlattı

Yaşadığı talihsiz olayı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, yaptığı paylaşıma “Nice’e inildi! Heyecen var! Çünkü elbise yok… Küçük bir kza geçirdi. Akşama bütün dünya basını ve televizyon dünyasının katılacağı görkemli bir yemek ve partimiz var! Pijamayla katılacağım herhalde. Ben de merakla bekliyorum huhaha! Aman hiçbir şey için gerilemem. Sefam olsun!” notunu ekledi.

Nurgül Yeşilaç geceye ne giyerek katıldı?

Nurgül Yeşilçay, başına gelen bu talihsiz olayın ardından katıldığı gecede, siyah renk son derece şık bir elbise ile boy gösterdi.

İşte Nurgül Yeşilçay’ın siyah elbisesi ile verdiği o poz

Nurgül Yeşilçay Cannes'ta
Nurgül Yeşilçay Cannes’ta

Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarına katılan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, büyük bir talihsizlik yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler