Ana SayfaÜnlülerCem Özer, Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Cem Özer, Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

Afyonkarahisar’daki Film çekimleri sırasında sette kaza geçiren oyuncu Cem Özer, 11 gün sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Cem Özer’in kızı, babasının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Detaylar Haberimizde..

Cem Özer, ‘zorunlu’ diyerek yeni bir açıklama yaptı!

Ünlü Oyuncu Cem Özer, Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

“Ben sizin yerinizde olsam yalnız bu programı seyrederdim,” sloganlı ile, özel televizyonların yarattığı ilk yıldızlardan biri olmayı başaran Sunucu ve oyuncu Cem Özer, 11 gün önce Afyonkarahisar’daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı. Tedavi için İstanbul’a getirilen Cem Özer’in sağlık durumu kötüleşti ve yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Cemre Özer “Biz de çaresizce bekliyoruz”

Ünlü oyuncunun kızı Cemre Özer, “Babam şu an yoğun bakımda uyutuluyor. Ayağındaki kırık sonrası oksijen tedavisi görüyordu. Hava ya da yağ embolisi başına sıçramış. Dün yoğun bakıma alındı. Şu an hiçbir şey söyleyemiyor doktorları. Biz de çaresizce bekliyoruz.” diyerek açıklamada bulundu.

Cem Özer, “Kendim Ettim Kendim Buldum!”

Cem Özer, gazetecilere şu açıklamayı yapmıştı: “Film çekimi sırasında düşme kalkma sahnelerinin olduğu kare çekiliyordu. Dengesiz düşünce kendim ettim kendim buldum. İki tane kırığımız var. Bu durum çekimleri yönetmen açısından etkiler tabii ama ben devam edeceğim. Gösteri devam etmeli. Balmahmut Köyü’nde istasyon sahnesini çekerken bir ayı çukuruna düşmem gerekiyordu. Ben de çukura gerçekten düştüm.” Cem Özer bu açıklamanın ardından ameliyata alınmıştı.

Cem Özer’in doktoru  Dr.Okan Özçeker’den Açıklama Geldi!

“12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan Sanatçı Cem Özer 22.10.2018’de yara iyileşmesini görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansı sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, İdiyopatik Epileptik Atak (Sara Nöbeti) geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahale ve MR, BT ve diğer tetkikleri sonucu akciğerde bül rüptürüne bağlı pnömotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır.”

Dr.Okan Özçeker
Şişli Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler